Pagina 1 din 4

O mica prezentare

Scris: Mar Dec 11, 2018 7:21 pm
de Marcela
Buna fetelor. As vrea sa facem o mica descriere despre propria persoana si de ce am ales aceasta meserie de mode, daca sunteti de acord cu mine :!: . Am sa incep eu prima. Sunt Marcela am 25 de ani lucrez in acest domeniu de 2ani si am ales acest job datorita programului foarte lejer si veniturile care imi revin din acest job,iar in timpul liber imi place foarte mult sa merg la shopping . Mi-a parut bine de cunostinta :)

Re: O mica prezentare

Scris: Joi Dec 20, 2018 3:54 pm
de Cătălina
Buna dragele mele. Ma numesc Catalina am 21 ani fac videochat de la varsta de 18 ani impliniti si am ales sa fac aceasta meserie deoarece sunt studenta si nu am nici un fel de sprijin financiar,iar acest job ma ajuta sa imi termin studile la facultate. In timpul liber imi place sa citesc.Mi-a parut bine de cunostinta. :)

Re: O mica prezentare

Scris: Dum Ian 06, 2019 1:22 pm
de Paula
Buna. Ma numesc Paula am 29 ani si lucrez in acest domeniu de 6 ani :) iar pasiunile mele sunt calatorile ma relaxeaza foarte mult acest lucru si ma incarc cu energie poziotiva si forta de munca. :)

Re: O mica prezentare

Scris: Lun Ian 07, 2019 3:02 pm
de Sabina
Buna. Ma numesc Sabina am 30 de ani si fac videochat de 3 ani. Imi iubesc foarte mult meseria si ceea ce fac,am ales asta pentru ca imi doresc foarte mult ca pe viitor sa am propria mea afacere si pentru ca bani se castiga mult mai usor. Pasiunile mele sun foarte multe,imi place sa dansez,sa gatesc,sa fac plimbari in natura,iubesc foarte mult animalele,etc... :P

Re: O mica prezentare

Scris: Mie Ian 09, 2019 10:42 pm
de Dorina
Buna. Ma numesc Dorina am 27 de ani si fac videochat de 1 an. Iar pana acum un an nu pot intelege cum am putut pierde timpul degeaba :roll: Sunt pasionata foarte mult de sport,imi place foarte mult activitatea fizica. Chiar mi-as dori tare mult ca la un moment dat sa particip la un concurs de acest gen. :D

Re: O mica prezentare

Scris: Sâm Ian 12, 2019 2:08 pm
de Carmen
Buna, sunt Carmen am 35 ani si lucrez ca model de 5 ani. Iar pasiunile pe care le am sunt plimbatul in natura, sa cunosc oameni noi,voluntariatul, etc...

Re: O mica prezentare

Scris: Dum Ian 13, 2019 2:47 pm
de Loredana
Hi. Ma numesc Loredana si am frumoasa varsta de 24 ani ocup aceasta functie a unui model de videochat de 2ani. Pasiunea mea este devoratoare.... de barbati :lol: mai sunt pasionata de moda imi place sa imi schimb garderoba des cu tot ce este nou si in tendinte. :) Va pup si mi-a parut bine de cunostinta.

Re: O mica prezentare

Scris: Vin Feb 08, 2019 3:26 pm
de Lucian
Salut. Ma numesc Lucian am 35ani si sunt membru de doar cateva luni. Pasiunile pe care le am sunt masinile,tehnologie cu noutati care apar in domeniul telefoniei mobile si a calculatoarelor,imi place sa arat bine si de aceea fac foarte mult sport merg zilnic la sala de forta.

Re: O mica prezentare

Scris: Vin Feb 08, 2019 3:48 pm
de Anamaria4
Buna. Ana-Maria este numele meu si am 19 ani fac videochat de 6 luni si am intrat pe acet site pentru mai multe informati despre cum se desfasoara lucrurile in aceasta activitate. Sunt paionata de calatori indiferent cat de putin timp liber am imi place foarte mult sa fac o evadare cu prieteni la munte chiar si de o zi sau un weekend,imi place sa-l petrec departe de casa. Ma incarca cu energie pozitiva si ma relaxeaza. :)

Re: O mica prezentare

Scris: Lun Feb 11, 2019 2:20 pm
de Daciana
Olla Daciana ma numesc si am 18 ani,fac videochat de 1 luna. Sunt extrem de pasionata de modelism si make-up. Pe viitor imi doresc sa fac cursuri de make-up si de ce nu sa devin un make-up artist imi place foarte mult acesta lume a make-up-ului pentru mine este o arta ceva de vis. :)