Pagina 1 din 1

Sfaturi pentru baieti model.

Scris: Mie Mai 08, 2019 2:30 pm
de Sandra268
Aproape pe toate site-urile de videochat marea majoritate a membrilor sunt barbati, daca vrei sa lucrezi in acest domeniu ca barbat va trebui sa ti cont de cateva mici sfaturi care te va ajuta.
1.Aspectul fizic. Trebuie sa ai grija de fizicul tau iar cel mai bine ar fi sa mergi la sala de fitness de cel putin 3 ori pe saptamana pentru intretinere si de ce nu pentru obtinerea unor patratele pe abdomen sau o masa muculara dezvoltata.
2. Limba Engleza. Va trebui sa vorbesti limba engleza la un nivel avansat.
3. Sa ti cont de preferintele membrilor. Trebuie sa sti ca in camera ta de chat vor intra nu doar femie ci si gay de aceea este important sa i ti de vorba si sa vi tot timpul cu subiecte importante.

Re: Sfaturi pentru baieti model.

Scris: Mar Iun 11, 2019 8:47 pm
de Carmen
Buna. In mare parte cei care prefera barbati de regula sunt gay iar acest gen de membri intra mai mult pentru a conversa cu modelele masculine sa aiba cu cine vorbi si pentru ca unii dintre ei se simt singuri si vor sa fie consolati si ascultati. Iar modelele de tip masculin trebuie sa stie limba engleza la un nivel avansat si sa aiba o cultura generala vasta pentru a putea purta un dialog.