Pagina 1 din 1

site-uri de videochat bune

Scris: Sâm Ian 13, 2018 2:44 pm
de AlinaMirela
As vrea sa stiu care sunt cele mai bune site-uri de videochat cu cea mai buna metoda de plata pe care se pot castiga sume mari de bani ce trebuie facut si ce conditi trebuie respectate pt a intra pe cele mai de top site-uri ?si daca este obligatoriu sa ai 90 60 90 ca adevaratele modele.si ce fel de reguli au aceste site-uri?

Re: site-uri de videochat bune

Scris: Mar Ian 16, 2018 1:51 pm
de Aurora
Fiecare site de videochat are propile reguli,dar dupa parerea mea cele mai bune site-uri sunt LIVE JASMINE care este un site Glamor si care se axeaza doar pe privat si din care se poate castiga foarte bine.IM LIVE care se axeaza tot pe privat.Iar pentru free chat sunt BongaCams,Chaturbate,MyFreeCams astea sunt cateva dintre site-urile de top dar mai sunt si altele foarte bune. Iar in legatura cu aspectul fizic,fiecare fata este frumoasa in felul sau trebuie sa ai doar un aspect bine ingrijit, cum ar fi un machiaj frumos,manichiura si pedichiura tot timpul facute si sa fi bronzata pt ca bronzut da foarte bine pe camera si te face sa arati impecabil.

Re: site-uri de videochat bune

Scris: Vin Mar 08, 2019 7:05 pm
de Lucia5
Buna. Daca esti dedicata in ceea ce faci,cu siguranta orice site de videochat iti vor aduce membri fideli si te vor ajuta sa iti dobandesti independenta financiara la care ai visat. Sa ai un trup de model adica 90-60-90 nu este absolut deloc necesar. Sti ce face o femie intradevar sa fie frumoasa,increderea in sine,trebuie sa iti spui mereu in gand faptul ca esti frumoasa,unica si poti fi visul multor barbati. Site-urile pe care ti le recomand este LiveJasmine,BongaCams,Chaturbate.

Re: site-uri de videochat bune

Scris: Vin Iun 21, 2019 11:39 am
de Cornelia
Buna. Fiecare site are avantajele lui nu exista cel mai bun site toate site-urile de videochat sunt bune. Este important sa ne facem placute prin felul nostru de a fi sa fim naturale si relaxate in fata camerei. Membri sunt atrasi de modelele increzatoare si sigure pe ele indiferent de aspectul sau fizic.

Re: site-uri de videochat bune

Scris: Dum Noi 24, 2019 8:26 pm
de AmaliaElisa