Pagina 1 din 1

Site-uri de videochat cu plata pe ora?

Scris: Sâm Mar 24, 2018 1:43 pm
de Angelica95
Buna,cunoaste cineva site-uri de videochat care platesc pe ora?as dori sa incerc si alt gen de site-uri, am auzit ca sunt site-uri de videochat din categoria free care platesc 25 de dolari pe ora,stie cineva care sunt acele site-ur?sau daca exista asa ceva?Mie sincer mi-ar placea foarte tare sa existe astfel de site-uri pentru ca,as sta 5-6 ore in care as castiga 150de dolari bani dati din partea siteului,in afara de cei castigati din partea membrilor.

Re: Site-uri de videochat cu plata pe ora?

Scris: Mar Mar 27, 2018 3:31 pm
de Margareta
Buna,din cate stiu eu si cunosc era un site care platea pe ora iar acel site era CamFuze care dadeau 10dolari pe ora,dar aveau reguli si relulile constau in,care model se mentine cat mai mult in acea ora pe prima pozitie va primi acei 10dolari.Alt site cu plata pe ora nu mai cunosc sau daca mai exista presupun ca au reguli stricte,pentru mine cele mai bune mi se par cele cu metoda de plata normala pentru ca,intr-o ora pti face mai mult de 10 dolari iar regulile ti le poti face singura.

Re: Site-uri de videochat cu plata pe ora?

Scris: Joi Mar 07, 2019 4:57 pm
de Ilinca
Buna, Pe CamFuze am fost si eu model si imi mergea foarte bine in timp ce eram intratea pe alte site-uri il aveam si pe acesta deschis si chiar reuseam sa ma mentin timp de 8 ore din zi pe prima pozitie. In timp ce castigam bani pe alte siteuri imi veneau cate 80 de dolari aproape de fiecare data cand intram online. Acesta era singurul pe care il cunosteam in rest nu mai stiu altul dar ideea este sa renuntati la cele cu plata pe ora sau daca nu sa mergeti simultan cu alte site-uri pentru ca doar asa veti reusi sa strangeti ceva,daca va axati doar pe unul singur nu veti face mare lucru.

Re: Site-uri de videochat cu plata pe ora?

Scris: Mie Iul 24, 2019 4:59 pm
de Narcisa
Buna. Ce vremuri.. pe CamFuze am avut si eu cont si intram doar noaptea pe zi era concurenta foarte mare faceam 100$ pe noapte. Chiar imi pare foarte rau ca nu mai este acest site :(