Pagina 1 din 1

SUNT INSULTATTA MEREU PE ACEST SITE SI INGORATA!

Scris: Joi Mai 09, 2019 10:50 pm
de Alisia1
Vi se pare normal CA PE XLOVE SA FIE MODLE CU POZE DE BACKGROUND IN TIMP CE A MEA ESTE REFUZATA CONSTANT SI MAI SUNT SI AMENINTATA CU BANAREA, ETC, IN TIMP CE ALTE MODELE FAC ACOLO BANI LA GREU???!!!! DE CAND MI-AU SCHIMBAT POZA, AM SCAZUT DE LA TRAFIC SCORE 1.0 LA 2.2 - ATENTILE!! MESAJELE MELE SI E-MAIL-URILE MELE SUNT LUATE IN DERADERE, SUNT IGNORATE SI SUNT INSULTATA SI AMENINTATA LA GREU DE PARCA EU SUNT CEA CARE NU RESPECTA REGULILE ACOLO, NU ALEA ALE LOR, CRAE SUNT AMANTELE LOR, PRIETENELE LOR, CELE DIN STUDIO-URI, ETC, ETC! ! LE-AM ZIS CA O SA MERG PE TOATE FORUMURILE INTRENATIONALE SA SCRIU CE SE INTAMPLA ACOLO!!! NU CRED CA SE VA SCHIMBA CEVA, DAR MERITA SA FAC ASTA.. INTRE TIMP NU VOI MAI LUCRA CU EI, PENTRU CA NU MERITA DIN NICI UN PUNCT DE VEDERE, E MAI MULT DECAT O BATIE DE JOC CE FAC EI ACOLO SI CUM DISCRIMINEAZA MODLEUL Y FATA DE MODELUL X DOAR PT CA NU E AMANTA SAU PRIETENA LOR! https://www.xlove.com/en/#Amandine/infos

Re: SUNT INSULTATTA MEREU PE ACEST SITE SI INGORATA!

Scris: Joi Iun 20, 2019 3:09 pm
de Cornelia
Buna Alisia. Eu pana in acest moment am doar cateva site-uri preferate pe care le frecventez in mod regulat pe BongaCams,Chaturbate,LiveJasmine. Pe XLove am cont dar nu am intrat si nu stiu cum functioneaza acesta si ce reguli au. Multumim ca ne-ai pus in tema cu acest site sa stim la ce ne asteptam.

Re: SUNT INSULTATTA MEREU PE ACEST SITE SI INGORATA!

Scris: Lun Iul 22, 2019 12:24 pm
de Narcisa
Buna fetelor. Eu am 2 ani de cand intru pe XLove si nu am nimic rau de adaugat despre acest site din punctul meu de vedere este un site foarte bun unul de top as putea spune. Eu personal am facut bani frumosi de pe urma lui. Chiar imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat. Te poti orienta pe alte site-uri sunt foarte multe si la fel de bune ca acesta poate chiar mai bune. Succes Alesia.

Re: SUNT INSULTATTA MEREU PE ACEST SITE SI INGORATA!

Scris: Joi Iul 25, 2019 4:11 pm
de Sabina
Salutare. Ce pot spune de acest site este ca nu m-am imbogatit de pe urma lui dar cat de cat sunt multumita am si membri fideli iar atunci cand intru online fac in jur de 100 euro asta in 4 ore de fel. Seara am abservat ca traficul este mai slab iar ziua este intens. De fel il combin cu un alt site pentru a nu pierde timp degeaba iar cel mai bine merge cu ImLive sau Stramate.