Cum va merge mai bine Free sau privat?

Discuții intre modelele de videochat
Rahela
Mesaje: 14
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:56 pm

Cum va merge mai bine Free sau privat?

Mesajde Rahela » Lun Feb 05, 2018 4:06 pm

Buna.Voi ce preferati m-ai mult privat show sau free chat?care din aceasta metoda credeti ca este cea m-ai buna, din care se poate castiga m-ai bine,credeti ca membri prefera m-ai mult free decat privat?pentru ca la mine free chat merge ma-bine in ultimul timp de cat privat sau o fi vre-o perioada de criza si membrii prefera m-ai mult free chat? privaturile sunt aproape de zero,sau o fi aceasta perioada dupa Sarbatorile de iarna si e criza la toata lumea pentru ca nici free nu m-ai merge cum mergea odata.

Narcisa
Mesaje: 22
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:53 pm

Re: Cum va merge mai bine Free sau privat?

Mesajde Narcisa » Vin Feb 09, 2018 1:53 pm

Buna.Mie cel m-ai bine ini merge in merge privat show,pentru ca atunci cand sunt in free chat nu arat m-ai nimic,tot timpul este bine sa lasi putin de mister, pentru ca daca arati si le oferi totul pe tava in free chat membrii vor parea dezinteresati si nu vor m-ai intra in privat pentru ca,deja au vazut cea ce era de vazut,este bine ca atunci cand esti in free sa te axezi m-ai mult pe coversati si sa-i atragi in privat pentru ca acolo vei castiga cel m-ai bine,decat sa muncesti pentru cativa tokeni in free m-ai bine intri in privat cateva minute si castigi dublu sau m-ai mult.Si asta fara sa-ti bati capul prea mult.

Mirela88
Mesaje: 10
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:53 pm

Re: Cum va merge mai bine Free sau privat?

Mesajde Mirela88 » Mie Mar 13, 2019 3:45 pm

Pot spune ca ambele variante sunt bune,cand prmesc token suficient de multi fac show-uri in free cand nu aleg privat show. Dar pana in acesta perioada cel mai bine au mers show-urile in privat. Depinde foarte mult si de perioada,pentru ca in perioada sarbatorilor merge foarte bine din cate stiu iar apoi 1-2 saptamani este un trafic mort.


Înapoi la “Discuții Modele Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator