Schimbarea numelui de model

Discuții intre modelele de videochat
Adelina
Mesaje: 15
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:58 pm

Schimbarea numelui de model

Mesajde Adelina » Mie Feb 14, 2018 4:08 pm

Buna,Ma gandeam sa-mi schimb numele de pe site-urile de videochat de la profil cu cel real,credeti ca acest lucru va fi un avantaj?am vazut unele modele care si-au schimbat numele,dar nu stiu cat de bine este acest lucru pentru membrii,care sunt obisnuiti cu numele pe care l-am avut din todeauna si nu l-am schimbat niciodata.Credeti ca va atrage m-ai bine find numele meu real sau membrii se vor deruta si nu vor m-ai sti cum sa ma gaseasca?

Cornelia
Mesaje: 17
Membru din: Mar Aug 23, 2016 3:37 pm

Re: Schimbarea numelui de model

Mesajde Cornelia » Mar Mar 13, 2018 1:42 pm

Buna.Daca lucrezi in domeniul videochatului si vrei sa ti schimbi numele de profil de pe site-uri nu cred ca este o obtiune foarte buna,findca tu ti-ai facut o promovare pentru acest nume facundul cunoscut si membri te vor cauta dupa acel nume.insa daca esti la inceput de cariera si vrei sa ti alegi un nume potrivit cel mai bine este sa ti alegi unul cat mai real unul de amicitie si cat mai deosebit un nume care tie iti place foarte mult sau care ti-ar fi placut sa te cheme un nume iesit din comun asa membrilor le vor intra in memorie foarte repede si te vor gasi foarte usor. :P

Mihaela
Mesaje: 11
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:59 pm

Re: Schimbarea numelui de model

Mesajde Mihaela » Mie Mar 13, 2019 5:35 pm

Hello. De foarte multe ori am fost tentata de acest lucru de schimbarea numelui dar m-am oprit tot din cauza frici pentru nu a pierde numarul membrilor di camera de chat,imi era teama ca membri nu ma vor mai tine minte dupa noul nume. Mi-as dori acest lucru dar sunt inca in dubi pentru ca nu stiu ce sa fac. Astept mai multe pareri despre acest subiect. Multumesc :)


Înapoi la “Discuții Modele Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori