Traficul se poate cumpara?

Discuții intre modelele de videochat
Daciana
Mesaje: 10
Membru din: Mar Aug 23, 2016 3:36 pm

Traficul se poate cumpara?

Mesajde Daciana » Lun Feb 11, 2019 3:26 pm

Sunt model de videochat pe Chaturbate de 1 luna ci ceva traficul pe care il am in acest momement pot spune ca este cat de cat ok, insa as vrea un trafic mai numeros pentru a ajunge pe prima pagina. Stie cineva o metoda cum pot face sa ajung sus,sunt dispusa sa cumpar chiar si trafic daca este posibil. Multumesc

Vera
Mesaje: 10
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:42 pm

Traficul se poate cumpara?

Mesajde Vera » Mar Feb 26, 2019 4:59 pm

Buna Daciana. Din cate stiu eu acest lucru cu, cumpararea traficului nu este posibila. Fiecare site de videochat promoveaza o parte a modelelor sale va trebui sa sti cum functioneaza fiecare site in parte pentru a obtine expunerea pe prima pagina si un trafic intens de care ai nevoie. Pe langa traficul alocat de catre site-uri va trebui sa iti dai cat mai mult interescul pentru a avea un trafic bun,nu te mai gandi la faptul ca poti cumpara trafic pentru ca este imposibil. :)

Gabriela
Mesaje: 10
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:59 pm

Re: Traficul se poate cumpara?

Mesajde Gabriela » Mie Mar 20, 2019 4:20 pm

Buna. Traficul depinde de tine si numai de tine, conteaza tare mult felul in care arati si cat de multe stii sa faci sa ai pregatire foarte buna in ceea ce tine de acest domeniu. Esti abia la inceput si va trebui sa inveti multe lucruri iar traficul de pe site-uri depinde in totalitate de tine.


Înapoi la “Discuții Modele Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator