Ce job le spuneti cunostintelor ca detineti?

Discuții intre modelele de videochat
Daciana
Mesaje: 10
Membru din: Mar Aug 23, 2016 3:36 pm

Ce job le spuneti cunostintelor ca detineti?

Mesajde Daciana » Lun Feb 11, 2019 4:34 pm

Buna fetelor. Am si eu o mica curiozitate legata de acest domeniu. Voi ce le spuneti apropiatilor atunci cand va intreaba de jobul vostru le spuneti adevarul ca lucrati ca modele de videochat sau ascundeti acest lucru? Eu le-am spus alor mei inca din prima clipa ce fac si nu am ascuns acest lucru reactia pe care au avut-o a fost una cat de cat ok dar nu au zis nimic de rau la adresa acestui job. Eu sunt o persoana care stie ce vrea si le spun lucrurilor pe nume fara sa ma feresc de ceva. Multumesc ;)

Rozaliax
Mesaje: 5
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:41 pm

Re: Ce job le spuneti cunostintelor ca detineti?

Mesajde Rozaliax » Lun Feb 25, 2019 4:53 pm

Buna. Eu fac videochat de 2 ani iar familia si cunostintele mele nu stiu cu ce ma acup in realitate penru ca nu am avut ocazia sa deschid acest subiect nu ca mi-ar fi rusine dar pur si simplu nu sa ivit ocazia si nu am avut cuvintele potrivite pentru a le explica despre acest job. Pe langa meseria de model de videochat detin un mic salon de infrumusetare chiar la mine acasa ,iar ei cred ca din asta imi castig existenta.

Gabriela
Mesaje: 10
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:59 pm

Re: Ce job le spuneti cunostintelor ca detineti?

Mesajde Gabriela » Vin Mar 22, 2019 3:47 pm

Buna. Familia mea este sotul meu am fost sincera inca dinainte de a lucra in acest domeniu iar aceasta decizie am luata impreuna. De cand am ramas fara vechiul meu job el ma sustinut in toate si a fost de acord cu decizia pe care am luat-o ci anume pentru a lucra de acasa ca model de videochat. :) :)


Înapoi la “Discuții Modele Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator