Cum sa cresc nr de followers pe Chaturbate?

Discuții intre modelele de videochat
Bianca
Mesaje: 6
Membru din: Mar Aug 23, 2016 3:38 pm

Cum sa cresc nr de followers pe Chaturbate?

Mesajde Bianca » Mar Feb 12, 2019 6:12 pm

Buna. Am o nelamurire in legatura cu followers de pe Chaturbate, de fiecare dat cand intru online numarul de viewers nu sare mai mult de 400 maxim iar in prezent numarul de followers pe care il detin este de 1200 exista vre-o legatura intre aceste doua variabile? Ma gandeam ca numarul de viewers din camera mea de chat depinde de numarul de followers? :)

Vera
Mesaje: 10
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:42 pm

Re: Cum sa cresc nr de followers pe Chaturbate?

Mesajde Vera » Mar Feb 26, 2019 3:27 pm

Buna Bianca. Probabil ai vrut sa zici cum sa cresti numarul viewers din chat pentru ca din cate am observat la acest capitol nu stai atat de bine. Numarul de viewers depinde foarte mult de numarul de followers dar nu in totalitate sa zic ca in proportie de 50% iar restul depinde strict de tine in special de aptitudinea ta de model. :)

Gabriela
Mesaje: 10
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:59 pm

Re: Cum sa cresc nr de followers pe Chaturbate?

Mesajde Gabriela » Vin Mar 22, 2019 3:08 pm

Buna Bianca. In general Chaturbate este un site care necesita o foarte mare atentie pentru performanta si pentru casigarea de viewers in chat trebuie sa lucrezi doar pe Chaturbate acesta este un site care nu merge combinat cu alte site-uri. Trebuie sa iti acxezi toata atentia asupra membrilor iar atunci cand il combini cu un alt site iti va distrage atentia iar tu nu vei mai putea face fata conversatilor iar membri vor parasi camera de chat.


Înapoi la “Discuții Modele Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator