Tutorial creare cont model videochat Camgasm

Tutoriale explicate pas cu pas pentru videochat. Secțiune destinată rezolvării problemelor despre site-urile de videochat
AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Tutorial creare cont model videochat Camgasm

Mesajde AmaliaElisa » Lun Sep 19, 2016 3:50 pm

Imagine

Camgasm este un site nou creat de fondatorii site-ului Chaturbate. Acest site a aparut in anul 2016 si functioneaza pe aceeasi platforma precum Chaturbate. Cu toate acestea este un site independent fata de Chaturbate si va trebui creat un cont nou pentru a putea difuza online (Broadcasting). Deasemenea si regulile site-ului sunt diferite fata de Chaturbate, de aceea va trebui citite inainte de difuzarea online. Acest site a fost creat la cererea membrilor si modelelor care nu doresc nuditate in Free Chat. Pe acest site nu este permisa nuditatea in free chat doar in: private, parola sau group show.

Platile pot fi efectuate prin Payoneer, Paxum sau Transfer Bancar.

Pentru a crea un cont pentru modele va trebui sa accesati Model Signup Form


Pasul 1: Accesati Model Signup Form si complectati datele pentru inregistrare.
Imagine


Pasul 2: Verificare model:
1.Agree the performer agreement - Acceptarea termenilor si conditiilor ca model.
2. Upload / Verify your identity - Va trebui sa demonstrati ca aveti peste 18 ani si sa urcati doua poze (una cu buletinul si cealalta, modelul alaturi de buletin), la o calitate superioara unde toate detaliile vor fi vizibile si clare pentru acceptare.
Imagine


Pasul 3: Acceptarea termenilor si conditiilor ca model. Va trebui complectate casutele cu datele personale. Aici modelul va trebui sa accepte termenii si conditiile site-ului, iar la final sa acceseze Update Agreement.
Imagine


Pasul 4: Upload Identification reprezinta verificarea modelului.
1. High quality scan of ID - Va trebui ca modelul sa urce o poza cu buletinul sau la o calitate superioara, unde toate datele vor fi vizibile si clare, pentru acceptare.
2. Picture of ID next to your Face - Poza cu buletinul alaturi de fata modelului, unde toatre detaliile vor fi clare si vizibile pentru acceptare.
Imagine


Pasul 5: Personal Information Acest formular este necesar pentru transferul castigurilor in contul modelului.
Imagine


Pasul 5: Payment Information Modelul va trebui sa selecteze o metoda de plata precum: Paxum, Payoneer sau Transfer Bancar. Platile se vor face de doua ori pe luna automat, daca s-a ajuns la suma minima de 50$
Imagine

Dupa complectarea tuturor formularelor modelul va trebui sa astepte pana la aprobarea contului (poate dura pana la 24 de ore). Dupa aprobare modelul poate accesa Broadcasting (Difuzare Online) si poate primi tokens.

Success!
Ultima oară modificat Mie Ian 17, 2018 12:57 pm de către AmaliaElisa, modificat 1 dată în total.

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Tutorial creare cont model videochat Camgasm

Mesajde AmaliaElisa » Vin Oct 27, 2017 9:25 pm

Camgasm este site creat de compania Chaturbate . Pentru a deveni model videochat pe site-ul Camgasm nu va mai fi posibil in acest moment, deoarece site-ul a fost inchis temporar sau permanent. In acest moment nu se stie daca site-ul va reveni functional, iar singura modalitate de a deveni model pentru aceasta companie este crearea unui cont pe site-ul Chaturbate.

Pentru a deveni model videochat pe site-ul Chaturbate va trebui accesat: BROADCASTER REGISTRATION

Pentru a urmari tutorialul despre crearea unui cont de videochat pe site-ul Chaturbate va trebui accesat: Creare cont model videochat Chaturbate


Înapoi la “Tutoriale Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator