Tutorial creare cont model videochat Bongacams

Tutoriale explicate pas cu pas pentru videochat. Secțiune destinată rezolvării problemelor despre site-urile de videochat
AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Tutorial creare cont model videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Joi Apr 07, 2016 10:22 pm

Tutorial creare cont model videochat Bongacams


Pentru a crea un cont pentru modele va trebui sa accesati Model Registration
In cazul in care dorim un cont studio va trebui sa accesam Studio Registration

Pasul 1 : Accesati Model Registration / Studio Registration
Imagine

Pasul 2: Complectati datele pentru inregistrare modele. La acest pas va trebui sa complectati Username (Numele de utilizator), E-mail (Adresa de email) si Password (Parola). In continuare va trebui sa aceptati termeni si conditiile doar daca aveti peste 18 ani bifand casuta de mai jos. Pentru a termina formularul de inregistrare va trebui sa accesa-ti Create Account.
Imagine

Pasul 3: Complectarea profilului . Aici va trebui sa complectam
Contact Information Informatii private care necesita sa fie reale.
Email (adresa de email), First Name (Numele), Last name (Prenumele), Country (Tara), Region (Judet), City (Oras), Street Address (Strada), Zip/Postal (Cod Postal), Messenger Type (ID Mesenger).

Basic Information Detalii care vor fi afisate membrilor.
Display Name (Nume model), Gender (Gen), Birthday (Data Nasteri), Zodiac (Zodia), Ethnicity (Etnie), Primary language (Limba primara vorbita), Secondary language (A doua limba vorbita), Country (Tara).

Body Overview Detalii vizibile pentru membrii site-ului - Nu este necesar sa se complecteze cu datele personale la acest pas.
Height (Inaltime), Weight (Greutate), Body (Tipul Corpului), Hair (Par), Eyes (Ochi), Bust (Bustul), Hometown (Orasul Natal - ), Detalii Show.

Imagine
Imagine

Pasul 4: Urcarea pozei de profil vizibila pentru membri. Accesati Browse, selectati poza din pc / laptop dupa care accesati Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 5: Urcarea unei poze a buletinului, foarte clara in care se pot vedea toate datelede pe el, pentru a demonstra ca aveti peste 18 ani. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri). Accesati Browse, selectati poza din pc / laptop dupa care accesati Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 6: Urcarea unei poze in care se poate vedea clar fata modelului. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri). Accesati Browse, selectati poza din pc / laptop dupa care accesati Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 7: Urcarea unei poze in care modelul va aparea alaturi de buletin, pentru a demonstra ca aveti peste 18 ani. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri). Accesati Browse, selectati poza din pc / laptop dupa care accesati Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 8: La acest pas vom seta metoda de plata (Paxum, Payonner sau Transfer Bancar). Pentru a modifica metoda de plata accesam Minimum Payout (Suma minima de plata) dupa care selectam una din metodela de plata (Type) si accesam Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 9: Dupa terminarea datelor de complectat, va trebui sa asteptam pana ce contul va fi aprobat. Dupa aprobare vom primi un email si vom putea accesa broadcast webcam. In momentul difuzarii camerei web vom putea castiga tokens. Acestia se vor transfera automat in dolari. Plata se va face la 5 zile de la sfarsitul unei saptamani daca am ajuns la suma minima de 50 $. Success!
Imagine
Ultima oară modificat Sâm Apr 21, 2018 1:31 pm de către AmaliaElisa, modificat 1 dată în total.

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Tutorial creare cont model videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Lun Aug 14, 2017 2:18 pm

Bongacams a adăugat o nouă metodă de plată disponibilă pentru modele și studiouri. Această metodă de plată este asemanătoare cu Payoneer (Firstchoice Pay ) sau Paxum. Permite transferul caștigurilor din contul Bongacams. Cardul Epayments, poate fi activat din setarile contului. Aceasta metodă de plată deține taxe mici de transfer, sigur din puct de vedere al securitați și usor de utilizat. Pentru activarea acestei metode de plată din contul Bongacams, va trebui accesat: My Account / Account Information / PAYMENT INFORMATION

Payment Information Bongacams
  • Minimum Payout: 50$
    Type: ePayments
    ePayments Email: Adresa de email folosită la crearea contului ePayments.
Succes!


Înapoi la “Tutoriale Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator