Tutorial creare cont model videochat Camsoda

Tutoriale explicate pas cu pas pentru videochat. Secțiune destinată rezolvării problemelor despre site-urile de videochat
AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Tutorial creare cont model videochat Camsoda

Mesajde AmaliaElisa » Lun Noi 05, 2018 2:14 pm

Tutorialul prezinta informatii despre cum se poate face un cont de model pe site-ul Camsoda. Pentru a deveni model videochat pe site-ul Camsoda va trebui accesat: SignUp as a model.

Pasul 1. Accesare formular de inregistrare Camsoda: SignUp as a model.
Imagine

Pasul 2. Complectarea formularului de inregistrare. Username reprezinta numele modelului care va aparea pe site. Deasemenea pentru logare vor fi necesare aceste date: Username si Parola. Este nevoie si de o adresa de email valida, necesara pentru verificarea contului sau recuperarea datelor de conectare.
Imagine

Pasul 3. La acest pas va trebui complectat formularul Performer Agreement. Aici va trebui introduse numele si prenumele, genul, data de nastere, bifaraea casutei in care sunte-ti de acord cu termenii si conditiile site-ului. La final va trebui accesat butonul Next pentru a trece la pasul urmator.
Imagine

Pasul 4. Sunt necesare doua poze clare la o rezolutie mare (HD / Full HD), pentru a demostra ca modelul detine peste 18 ani. Prima poza ceruta este cea cu ID-ul in care se pot vedea toate detaliile clar iar a doua este cu modelul care creeaza contul alaturi de ID. Pentru a urca o poza va trebui accesat butonul Open. La final va trebui accesat butonul Next.
Imagine

Pasul 5. Complectarea formularului de plata. Sunt necesare urmatoarele date: adresa, orasul, selectarea optiunii Not in USA or Canada, codul postal, tara, selectarea optiunii Individual, Numele Complect, CNP-ul, bifarea casutei No. La Payment Information va trebui selectat metoda de plata Paxum, adresa de email folosita la crearea contului Paxum, suma minima de plata 20 $. Pentru finalizarea inregistrari ca model videochat pe site-ul Camsoda va trebui accesat butonul: Submit.
Imagine

Pasul 6. Dupa logarea in contul de model (pasul 11), in sectiunea My Profile, se poate schimba imaginea de profil prin accesare butonul Change Avatar.
Imagine

Pasul 7. In sectiunea Settings & Privacy se poate schimba notificarile pe care modelul le va primi.
Imagine

Pasul 8. In sectiunea Notification, modelul poate vedea istoricul notificarilor.
Imagine

Pasul 9. In sestiunea Token History, modelul poate vedea istoricul tokens castigati.
Imagine

Pasul 10. Sectiunea Change Password permite schimbarea parolei. Este necesar ca modelul sa cunoasca parola actuala. Dupa introducerea parolei actuale se poate introduce noua parola. Pentru a finaliza procesul de schimbare a parolei va trebui accesat butonul Change Password.
Imagine

Pasul 11. Logarea in contul de model se poate face pe aceasta pagina. Dupa accesarea butonului Sign In va trebui introdusele numele de utilizator (username) si parola create la pasul 2.
Imagine

Succes!

Înapoi la “Tutoriale Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator