Tutorial creare cont model videochat Chaturbate

Tutoriale explicate pas cu pas pentru videochat. Secțiune destinată rezolvării problemelor despre site-urile de videochat
AmaliaElisa

Mesajde AmaliaElisa » Mar Apr 26, 2016 4:13 pm

Acest tutorial prezinta detalii suplimentare despre inregistrarea pe site-ul Chaturbate. Pentru a va inregistra va trebui sa accesati BROADCASTER SIGNUP FORM

Pasul 1 :Complectarea formularului de inregistrare: BROADCASTER SIGNUP FORM
Va trebui complectate casutele : Username (Nume de utilizator), Password (Parola), Email (Adresa de email valida), Birthday (Data nasteri), Gender (Gen: Feminin sau Masculin), bifati casuta I have read and agree to the terms and conditions. (Am citi si sunt de acord cu termeni si conditiile site-ului). Va trebui sa aveti peste 18 ani pentru a crea un cont Chaturbate. Dupa complectarea datelor va trebui sa accesati Create Broadcaster Account
Imagine

Pasul 2: Click pe My Profile
Imagine

Pasul 3: Complectarea informatiilor necesare, unde membrii pot vedea informatii despre model (Nu este necesar ca datele sa fie reale la acest pas).
Va trebui complectate urmatoarele date: Display name (Nume Model), Birthday (Data Nasteri Model), Gender (Gen: Feminin sau Masculin), Interested in (Va trebui bifate toate casutele), Location (Locatia), Spoken languages (Limba vorbita), Body Type (Constitutia corporala), Smoke/Drink (Dac fumezi sau consumi alcool), About me (Detalii despre model. Aceste detalii sunt importante pentru membri, pentru a sti ce ii place modelului), Wish lists (Dorintele modelului), upload new pics or videos (Daca doriti sa urcati poze sau videoclipuri pe site) . Dupa terminarea datelor de complectat va trebui sa accesam Update Bio, pentru a actualiza datele de profil.
Imagine

Pasul 4: In acest pas vom edita setarile contului si vom bloca tarile in care dorim sa nu fie afisat profilul nostru. De asemenea avem posibilitatea editarii setarilor pentru pentru Group Show si Private.

Personal data: Email Address (Adresa de email), Email me when someone i follow comes online (Trimite email atunci cand este online pentru membrii pe care ii urmaresc), Gender (Gen: Feminin sau Masculin).
Broadcaster Settings: List my cam on the homepage (Arata camera mea pe prima pagina), Show my cam to this gender (Arata camera mea la aceste genuri - Va trebui bifate toate casutele), Password for other to view your cam (Cu aceasta parola pot vedea camera doar membri care au primit parola setata de tine - Initial nu se va adauga nici o parola. Aceasta parola poate fi folosita doar in cazul in care anumiti membri au platit special pentru a petrece anumit timp cu modelul, iar modelul dupa primirea sumei cerute, va trimite intai parola membrului este acceptat in Password Show, dupa care va fi setata in aceasta casuta). Block access to users in these countries (Blocheaza tara care doresti sa nu aiba access la camera ta), Do not appear on network site (Nu va aparea pe alte site-uri de internet - Este recomandat sa se lase No, deoarece va scade numarul de vizitatori daca setati Yes), Do not show may satisfaction score (Nu arata scorul votat de catre membri).
Group show settings: Allow groups show (Daca doriti groups show - Group show este asemanator cu privat diferenta este ca membri vor plati mai putin, insa vor fi mai multi membri in acelasi timp. Mai jos veti putea seta minimul de membri care este acceptat in Group show si costul pentru fiecare membru ). Minimum users for groups show (Numarul minim pentru group show), Group show tokens per minute (Tokens pentru fiecare membru in group show).
Private show settings: Allow private show (Acceptati private show - Este recomandat sa lasati bifat "Yes"). Allow private show recordings (Acceptati inregistrarea private show - Videoclipul nu va putea fi descarcat de pe site si nici trimis mai departe, doar vizionat de catre membrul care a fost in private. Pentru a opri inregitrarea in private bifati No). Private show tokens per minute (Tokens pe minut in private), Spy on private show tokens per minute (Pretul pe minute pentru Spy in private - Puteti seta 0 pentru a dezactiva Spy ). Tokens balance required to request private (Suma minima de tokens pe care o poate avea un membru inainte de a accesa private). Change password (Shimba parola care poate administra intreg contul de model - Doar in cazul in care doriti sa schimbati parola care a fost folosita la crearea contului).
Imagine

Pasul 5: Mergem la Contest Stats , concursul unde putem castiga , 10$ locul 1 si 5$ locul 2. Aici vom putea vedea punctele acumulate intr-o ora si locul pe care am reusit sa ne clasam.
Imagine

Pasul 6: La acest pas va trebui sa semnam contractul si sa urcam pe site doua poze clare la o rezolutie mare : una cu buletinul iar cealalta o poza cu tine si buletinul (in care se pot vedea clar fata ta si datele de pe buletin). Dupa complectarea acestui pas va trebui sa asteptam sa ne aprobe si vom putea castiga tokens. Tot aici se poate face si transferul tokens castigati in $.
Imagine
Imagine

Pasul 7:
Agree the performer agreement
Imagine
Upload Identification
Imagine

Pasul 8: Dupa ce am fost aprobati va trebui sa complectam Payment Info cu datele reale pentru a primi banii. Plata se va face de doua ori pe luna si anume intre 1-15 pe 15 si 15-31- pe 31.
Payout information: First name (Nume), Last name (Prenume), Adress (Adresa), City (Oras), State (Judet), Postal Code (Cod Postal), Country (Tara).
Contact Information: Emai (Adresa de email), Phone (Numar telefon - Nu este necesar), Skype (Nu este necesar).
Payment information: Payment Method (Metoda de plata - Va trebui sa selectati una din metodele de plata: Paxum, Payoneer sau Transfer Bancar). Payable to (Numele persoanei care detine acest cont de model si pe numele careia i se vor trimite banii), Minimum payment (Suma minima de plata).
Acceptance of terms & conditions: I have read and agree to the terms and conditions (Va trebui bifata casuta am citit si sunt de acord cu termeni si conditiile site-ului )
Cerification : Va trebui bifate toate cele 3 casute de la certification.]
Digital signature (Semnatura digitala - Numele complect al modelului care detine contul).
Dupa complectarea tututor datelor accesati Submit payment information
Imagine

Dupa accesarea si complectarea tuturor datelor, va trebui sa adaugati Metoda de plata care este prezentata mai sus. Aici va trebui sa adaugati la Payment method : sa alegeti una dintre metodele de plata Paxum, Payoneer, Check sau Transfer Bancar. In casuta de sub Payment method, va trebui sa adaugati emailul pentru metoda de plata si sa selectati suma minima de plata. Spre exemplu daca a fost adaugat Paxum, va trebui sa adaugati email Paxum. In cazul in care nu aveti cont va trebui sa creati un cont Paxum sau Payoneer. Success!
Ultima oară modificat Dum Aug 13, 2017 2:32 pm de către AmaliaElisa, modificat de 2 ori în total.

AmaliaElisa

Re: Tutorial creare cont model videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Sâm Mar 04, 2017 12:23 pm

Chaturbate a introdus Daily Payouts (Retragere plată în fiecare zi). Această opțiune permite modelelor cu ajutorul metodei de plata alese (Paxum, Payoneer sau Transfer Bancar) transferul zilnic fară a mai aștepta ziua de 15 sau 30 a fiecarei luni. Pentru a putea folosi această opțiune (Daily Payouts) este necesar ca modelul să primească două plați normale de plată (depașirea sumei minime de plată 50$ și primirea automată la data de 15-30 a fiecarei luni. ) Dupa ce s-a depașit acest prag modelul poate face retrageri zilnice accesand My Profile / Token Stats / Detailed Income Stats / Request Daily Payouts .

Natalia

Mesajde Natalia » Dum Iun 04, 2017 12:08 pm

Buna ziua. Am devenit de curand model Chaturbate si as dori sa stiu cum pot transfera castigurile din cont prin metoda de plata Payoneer. Atunci cand accesez Payment information imi permite sa setez una dintre metodele de plata Paxum, Firstchoice Pay sau Transfer Bancar. Payoneer nu se afla la metoda de plata. Trebuie sa mai fac ceva anume, sau nu mai exista Payoneer ca metoda de plata ?

AmaliaElisa

Mesajde AmaliaElisa » Dum Iun 04, 2017 12:32 pm

Buna ziua. Am devenit de curand model Chaturbate si as dori sa stiu cum pot transfera castigurile din cont prin metoda de plata Payoneer. Atunci cand accesez Payment information imi permite sa setez una dintre metodele de plata Paxum, Firstchoice Pay sau Transfer Bancar. Payoneer nu se afla la metoda de plata. Trebuie sa mai fac ceva anume, sau nu mai exista Payoneer ca metoda de plata ?
Buna Natalia. Pentru a transfera castigurile prin metoda de plata Payoneer va trebui la Payment information, sa selectezi Firstchoice Pay.
Daca detii un cont Payoneer va trebui sa introduci adresa de email folosita la crearea contului, atunci cand va fi selectata metoda de plata Firstchoice Pay.

Firstchoice Pay este tot Payoneer si a fost creat pentru platile internationale. Toate setarile facute in Payoneer vor fi disponibile Firstchoice Pay. Pentru a te autentifica pe site-ul Firstchoice Pay, utilizatori care detin un cont Payoneer, pot folosi aceleasi email, nume utilizator si parola. Modelele care doresc sa primeasca plata prin Payoneer va trebui sa selecteze metoda de plata Firstchoice Pay.

Succes!

Amy99

Mesajde Amy99 » Vin Iul 14, 2017 9:54 pm

Mi-am facut cont pe Chaturbate si nu stiu ce sa aleg la modalitatea de plata.
Nu detin un card bancar.
Iar prin posta nu am cum si am auzit ca sunt costuri mari.
Iar sa fac cont bancar imi cere sa dovedesc ca stau la adresa respectiva(precizesc o sa imi desfasor activitatea la o alta adresa diferita de buletin).

Amy99

Mesajde Amy99 » Vin Iul 14, 2017 10:28 pm

As vrea sa aleg transfer bancar dar nu am cum ,e numai pentru USA

AmaliaElisa

Mesajde AmaliaElisa » Sâm Iul 15, 2017 11:36 am

Mi-am facut cont pe Chaturbate si nu stiu ce sa aleg la modalitatea de plata.
Nu detin un card bancar.
Iar prin posta nu am cum si am auzit ca sunt costuri mari.
Iar sa fac cont bancar imi cere sa dovedesc ca stau la adresa respectiva(precizesc o sa imi desfasor activitatea la o alta adresa diferita de buletin).
Buna Amy. Daca alegi una dintre cele doua optiuni Paxum si Payoneer(Firstchoice Pay) nu este necesar detinerea unui cont bancar, deoarece aceste doua metode de plata detin carduri care pot fi activate si livrate la adresa specificata de catre model.

Cele mai folosite metode de plata de catre modele sunt Paxum si Payoneer(Firstchoice Pay).

Metoda de plata Paxum. Crearea unui cont Paxum necesita datele corecte, inclusiv nume si adresa putea fi livrat cardul. Modelul va trebui sa demonstreze ca are peste 18 ani iar dupa aprobarea contului, vor fi mai multe optiuni pentru a retrage veniturile. Modelul poate activa cardul Paxum care va fi livrat la adresa specificata si cu ajutorul caruia poate extrage de la orice bancomat. Deasemenea exista si posibilitatea de adaugare a unui cont de banca extern. Dupa parcurgerea acestor pasi va trebui selectat pe Chaturbate metoda de plata Paxum si introdusa adresa de email folosita la crearea contului.
Pentru a crea un cont Paxum va trebui accesat: Sign Up Now (Cont Personal)

Metoda de plata Payoneer a devenit Firstchoice Pay. Va trebui creat un cont Firstchoice Pay, introduse toate datele necesare, adresa corecta, iar dupa acceptarea contului, modelul va primi un card Firstchoice Pay cu ajutorul caruia va putea scoate de la orice bancomat. Dupa crearea contului si primirea cardului Firstchoice Pay va trebui selectat pe site-ul Chaturbate aceasta metoda de plata si introdusa adresa de email folosita la crearea contului.

Daca mai ai alte intrebari, iti voi raspunde cu mare placere.

Succes!

AmaliaElisa

Mesajde AmaliaElisa » Dum Apr 22, 2018 3:14 pm

As vrea sa aleg transfer bancar dar nu am cum ,e numai pentru USA
Buna Amy99. Transferul bancar este disponibil si pentru modelele din Romania. Se poate realiza din Payout information la sectiunea Payment Method. Aici va trebui selectat Wire transfer, suma minima de plata 1000$ iar taxele percepute sunt de 45$ / transfer bancar.

Datele necesare pentru adaugarea metodei de plata Wire transfer (Transfer Bancar)

Name of the Bank Account Owner: (Numele proprietarului contului bancar)
Bank Name: (Numele băncii)
Bank Street Address: (Adresa băncii)
Bank City: (Orasul băncii)
Bank Postal/ZIP Code: (Codul postal al băncii)
Bank Country: (Tara băncii)
Account Number/IBAN: (Numărul de cont / IBAN)
SWIFT/BIC Code: (Cod SWIFT al băncii)

Deasemenea metoda de plata Paxum permite Transfer Bancar. Avantajul acestei metode este suma minima de plata (50$). Transferul Bancar din contul paxum nu are suma minima si percepe aproape acelasi comision (50$ / transfer bancar).
Pentru a crea un cont Paxum va trebui accesat: Sign Up Now

Pasul 8. Metoda de plata Paxum se poate realiza din Payout information selectand:

• Payment Method: Paxum.
  • Payable to: Numale modelului care detine contul Paxum
  • Minimum payments: Suma minima de plata 50$.
  • Paxum email address: Adresa de email folosita la crearea contului Paxum
Imagine
Mai multe despre crearea unui cont Paxum, se poate afla din tutorialul: Tutorial Paxum
Succes!

AmaliaElisa

Tutorial adaugare metoda de plata ePayments pe site-ul Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Mie Apr 25, 2018 1:43 pm

Tutorial adaugare metoda de plata ePayments pe site-ul Chaturbate

Adaugarea metodei de plata ePayments pe site-ul Chaturbate
In urma inregistrari utilizatorii ePayments, vor primi un cod Wallet Number.
Acest numar de portofel (Wallet Number), va trebui adaugat in contul Chaturbate, la metoda de plata

Payment Method: ePayments
Payable to: Numale modelului
Minimum payments: Suma minima de plata: (50$)
Paxum email address: Numarul de portofel (Wallet Number) ePayments

Imagine

Lauratdr

Mesajde Lauratdr » Lun Dec 03, 2018 2:05 am

Buna.as vrea sa imi fac cont pe chaturbate si nu detin card paxum sau altele.pot baga la plata un card de romania ? Multumesc 😁🤗

Înapoi la “Tutoriale Videochat”