Tutorial creare cont model videochat CamFuze

Tutoriale explicate pas cu pas pentru videochat. Secțiune destinată rezolvării problemelor despre site-urile de videochat
AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Tutorial creare cont model videochat CamFuze

Mesajde AmaliaElisa » Joi Mai 05, 2016 10:11 pm

CamFuze este un site de videochat care a fost infiintat in anul 2011 si este administrat de compania Live Source.

CamFuze detine un concurs care are loc in fiecare ora a zilei. Modelul care are cei mai multi membri online va castiga premilul pentru acea ora. Premiul pentru locul 1 este de 10 $ in fiecare ora. Toate modelele online pot participa la acest concurs fara nici o aprobare.

Pentru a nu se produce anumite inselatorii, administratorii site-ului au introdus punctele care sunt date la fiecare minut in functie de locul pe care se afla modelul. Locul 1 va primi 10 punte iar locurile urmatoare cate un punct in minus. La fiecare minut se vor actualiza aceste punte. La finalul concursului din acea ora modelul cu cele mai multe puncte va castiga concursul si va primi 10 $ in contul sau. In fiecare luna acest site plateste modelele in jur de 7000$ doar pentru acest concurs.


Pe langa acest concurs modelele isi pot desfasura activitatea normala din videochat. Pe site-ul CamFuze se poate castiga tokens in schimbul serviciilor oferite de catre model. Acest site accepta nuditate in free chat. CamFuze ofera un comision mediu de 60 % din veniturile total generate. 1 tokens = 0.0.5 $. Plata poate fi facuta prin PayPal, Paxum sau Transfer Bancar.

Pentru a crea un cont de videochat CamFuze va trebui sa accesati FREE SIGN UP

Pasul 1. Accesati FREE SIGN UP pentru a deschide formularul de inregistrare. Va trebui complectat formularul de inregistrare: nume utilizator, parola, adresa de email, gen, data nasteri, complectarea codului, iar la final accesarea butonului SIGN UP ME (Inregistreaza-ma)
Imagine

Pasul 2 Edit Profile premite editarea profilului iar Edit Photo permite adaugarea pozei de profil.
Imagine

Pasul 3 Profile Information. Datele care va trebui complectate vor fi: email, tara, oras, limba, gen, preferinte, data nasteri, dupa care va trebui accesat butonul Update (Actualizarea profilului). Atentie! nu accesati butonul Close Account (deoarece va sterge contul definitiv).
Imagine

Pasul 4 Edit Photo permite adaugarea unei poze de profil. Va trebui sa accesati Browse (Selectati), alegeti poza dupa care Upload (Trimite)
Imagine

Pasul 5 Tokens Stats. Aici ve-ti avea posibilitatea de a vedea suma totala castigata in dolari cat si in tokens. Tot aici ve-ti putea transfera tokens in dolari , complectand casuta (Transfer) cu suma de tokens si accesand butonul Convert to cash (Transfera in bani). 1 Tokens = 0.05 $
Imagine

Pasul 6 Payment Information Form este necesar pentru transferul banilor din contul CamFuze in contul dvs. Va trebui complectat formularul cu nume, prenume, adresa, tara, judet, oras, cod postal, e-mail, telefon, skype. Pe acelasi formular va trebui complectat metoda de plata. Mai jos va fi explicat ce este necesar sa fie complectat in functie de metoda de plata: PayPal, Paxum sau Transfer Bancar.
Imagine

Pasul 6 PayPal Numele complect, adresa de e-mail PayPal si suma minima de plata.
Imagine

Pasul 6 Paxum Numele complect, adresa de e-mail Paxum si suma minima de plata.
Imagine

Pasul 6 Transfer Bancar Numele complect, IBAN, Adresa Banca, Nume Banca, Judet Banca, Tara Banca, IBAN, SWIFT si suma minima de plata.
Imagine

Pasul 7 Performer agreement (Verificare model si confirmarea identitatii)
Imagine

Pasul 8 Step 1:Broadcaster verification. Pentru a fi verificat ca model va trebui complectat formularul Broadcaster verification cu: numele si prenumele, e-mail, data nasterii, dupa care va trebui accesat butonul Update Agreement. In continuare va trebui complectat la Signature , numele si prenumele, dupa care va trebui accesat butonul I agree (Sunt de acord)
Imagine

Pasul 9 Step 2:Broadcaster verification Pasul doi din verificare (Broadcaster verification) cuprinde urcarea a doua id-uri precum buletin si certificat de nastere. Poza va trebui facuta cu webcam-ul aparat profesionist de fotografiat sau telefon. Deasemenea este acceptat si scaner la o rezolutie de peste 150dpi, pentru a se asigura ca informatiile sunt clare si vizibile. Pozele va trebui sa fie color, clare si cu o rezolutie mare, in caz contrar nu vor fi acceptate. Pentru a urca pozele va trebui sa accesati Browse (Selectati poza) dupa care Select an ID Type. Pentru buletin va trebui selectat Other iar pentru certificatul de nastere Birth Certificate.
Imagine

Pasul 10 Dupa verificarea si acceptarea pe site-ul CamFuze ca model, pentru a difuza webcam-ul online va trebui sa accesati Broadcast Yourself (Difuzeaza Online).
Imagine

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Tutorial creare cont model videochat CamFuze

Mesajde AmaliaElisa » Mar Mar 21, 2017 4:10 pm

CamFuze a fost cumparat de Bongacams. Pentru a difuza online pe CamFuze va trebui sa aveti un cont Bongacams. Pentru a face un cont Bongacams va trebui sa vizualizati Tutorial creare cont model videochat Bongacams.

Pentru a deveni model Bongacams va trebui accesat: Model Registration


Înapoi la “Tutoriale Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator