Site videochat Xcams

Prezentare site-uri videochat. Știri și opinia despre fiecare site in parte
AmaliaElisa
Mesaje: 119
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Site videochat Xcams

Mesajde AmaliaElisa » Dum Dec 17, 2017 5:47 pm

Xcams face parte din reteaua Xmodels. Este un site de videochat care detine in jur de 150-200 modele online in fiecare zi. Acest website se axeaza pe private show si de aceea nu permite nuditate in free chat. Platforma detine 3 tipuri de chat: Free chat, Private chat si VIP chat.

Free Chat: In free chat membri pot discuta cu modelul pentru o perioada limitata de timp. In aceasta perioada modelul va trebui sa tachineze membrul pentru al convinge sa acceseze private show. Xcams nu recomanda ca modelul sa faca sow in free chat, ci doar sa tachineze modelul. Scopul este ca membrul sa acceseze private show.

Private chat: Acest chat este platit de catre membri, unde vor plati modelul pentru fiecare minut petrecut in private chat. Aici modelul poate avea unul sau mai multi membri in private chat, care vor plati toti aceeasi suma de tokens perceputa pentru private chat.

VIP chat: Este creat special pentru membri care doresc sa discute singuri cu modelul. Acest chat percepe o suma mult mai mare unui membru pentru a fi singur cu modelul fara ca nimeni sa mai poata accesa VIP chat in acest timp.

Metodele de plata disponibile pe acest website sunt: FirstChoice pay si Transfer Bancar, iar platile se vor face de doua ori pe luna

Pentru a crea un cont pentru modele va trebui sa accesati: Xmodels

Înapoi la “Lista Site-uri Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator