Site videochat Bongacams

Prezentare site-uri videochat. Știri și opinia despre fiecare site in parte
AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Lun Dec 05, 2016 9:41 am

Imagine

Bongacams este un site de videochat care detine zilnic intre 250-300 modele online. Este un site aparut in anul 2012 care acum a luat o mare aploare. Este un site care accepta private show si free chat. 1 tokens este echivalent cu 0.05 Euro. Acest site ofera un comision mediu de 50 % din veniturile total generate iar plata poate fi facuta prin WebMoney, Paxum, Payoneer si Transfer Bancar.

Pentru a crea un cont pentru modele va trebui sa accesati Model Registration
In cazul in care dorim un cont studio va trebui sa accesati Studio Registration

Pentru mai multe detalii despre inregistrare puteti urmari tutorialul: Creare cont model videochat Bongacams
Ultima oară modificat Mie Ian 17, 2018 1:00 pm de către AmaliaElisa, modificat 1 dată în total.

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Creare cont model videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Dum Dec 18, 2016 2:23 pm

Creare cont model videochat Bongacams


Pentru a crea un cont pentru modele va trebui sa accesati Model Registration
In cazul in care dorim un cont studio va trebui sa accesam Studio Registration

Pasul 1 : Accesati Model Registration / Studio Registration
Imagine

Pasul 2: Complectati datele pentru inregistrare modele. La acest pas va trebui sa complectati Username (Numele de utilizator), E-mail (Adresa de email) si Password (Parola). In continuare va trebui sa aceptati termeni si conditiile doar daca aveti peste 18 ani bifand casuta de mai jos. Pentru a termina formularul de inregistrare va trebui sa accesa-ti Create Account.
Imagine

Pasul 3: Complectarea profilului . Aici va trebui sa complectam
Contact Information Informatii private care necesita sa fie reale.
Email (adresa de email), First Name (Numele), Last name (Prenumele), Country (Tara), Region (Judet), City (Oras), Street Address (Strada), Zip/Postal (Cod Postal), Messenger Type (ID Mesenger).

Basic Information Detalii care vor fi afisate membrilor.
Display Name (Nume model), Gender (Gen), Birthday (Data Nasteri), Zodiac (Zodia), Ethnicity (Etnie), Primary language (Limba primara vorbita), Secondary language (A doua limba vorbita), Country (Tara).

Body Overview Detalii vizibile pentru membrii site-ului - Nu este necesar sa se complecteze cu datele personale la acest pas.
Height (Inaltime), Weight (Greutate), Body (Tipul Corpului), Hair (Par), Eyes (Ochi), Bust (Bustul), Hometown (Orasul Natal - ), Detalii Show.

Imagine
Imagine

Pasul 4: Urcarea pozei de profil vizibila pentru membri. Accesati Browse, selectati poza din pc / laptop dupa care accesati Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 5: Urcarea unei poze a buletinului, foarte clara in care se pot vedea toate datelede pe el, pentru a demonstra ca aveti peste 18 ani. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri). Accesati Browse, selectati poza din pc / laptop dupa care accesati Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 6: Urcarea unei poze in care se poate vedea clar fata modelului. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri). Accesati Browse, selectati poza din pc / laptop dupa care accesati Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 7: Urcarea unei poze in care modelul va aparea alaturi de buletin, pentru a demonstra ca aveti peste 18 ani. (poza privata, nu va fi vizibila pentru membri). Accesati Browse, selectati poza din pc / laptop dupa care accesati Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 8: La acest pas vom seta metoda de plata (Paxum, Payonner sau Transfer Bancar). Pentru a modifica metoda de plata accesam Minimum Payout (Suma minima de plata) dupa care selectam una din metodela de plata (Type) si accesam Submit (Trimite)
Imagine

Pasul 9: Dupa terminarea datelor de complectat, va trebui sa asteptam pana ce contul va fi aprobat. Dupa aprobare vom primi un email si vom putea accesa broadcast webcam. In momentul difuzarii camerei web vom putea castiga tokens. Acestia se vor transfera automat in dolari. Plata se va face la 5 zile de la sfarsitul unei saptamani daca am ajuns la suma minima de 50 $. Success!
Imagine
Ultima oară modificat Mar Iun 05, 2018 1:34 pm de către AmaliaElisa, modificat 1 dată în total.

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Dum Feb 05, 2017 6:03 pm

Bongacams a introdus o noua funcție denumită "Start Countdown" ("Start numărătoare inversă"). Această funcție permite calcularea automată a numărului de tokens și postarea informației în topicul modelului. Este ideal pentru modelele care setează un Goal (o anumită sumă de tokens) pentru anumite show-uri în free chat. Această funcție usurează foarte mult munca modelului de a scrie în permanentă în topic suma de tokens ramași pană la inceperea show-ului.

Pentru ca această funcție sa fie disponibilă va trebui să creați un goal dupa care să scrieți în room topic:
@total - Numărul total de tokeni
@sofar - Numărul de tokeni care au fost castigați
@remain - Numărul de tokeni ramași pană la inceperea show-lui.Bongacams a introdus o nouă metodă de plată denumită ePayments.
Această metodă de plată este disponibilă atât pentru modele cât și pentru studiouri.
Este un instrument de plată recomandat de către Bongacams pentru modul ușor de utilizat, siguranța și taxe mici de transfer.
Metodele actuale de plată Bongacams sunt: Paxum, Payoneer, ePayments și Transfer Bancar.

Succes!
Ultima oară modificat Mar Iun 05, 2018 1:35 pm de către AmaliaElisa, modificat 1 dată în total.

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Joi Mar 02, 2017 12:46 pm

Bongacams a introdus sortarea camerelor web în funcție de CamScore. Această sortare va fi setată în mod prestabilit (default) pentru toți utilizatorii. Nu este nici un secret faptul ca camera web care este afisată pe prima pagină va atrage mult mai repede atenția membrilor și va avea căștiguri semnificative mult mai mari. Puteți verifica suma totală CamScore pe pagina principală a profilului.

CamScore reprezintă suma totala a punctelor modelului și este calculată în funcție de mai mulți factori:
- Activitatea difuzării camerei web pe Bongacams (cu cat modelul intra mai des online cu atât punctele de la CamScore va crește mai mult.)
- Popularitatea camerei web a modelului (o activitate mare a camerei web, unde sunt conectați un numar mare de membrii online va duce la creșterea CamScore.)
- Numarul de tokens caștigați de model (cu cat numarul de tokens caștigați de catre model este mai mare cu atat va crește CamScore.)
- Activitatea modelului în Private Chat (cu cat modelul intra mai des în Private Chat și își petrece cat mai mult timp în private cu atât numarul CamScore va crește.)
Dacă sunteți destul de activ, atunci veti putea merge cu ușurință pe prima pagină. Totul depinde de energia și dorința modelului de a câștiga.
Succes!

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Mar Mar 28, 2017 12:48 pm

Bongacams a lansat VIP Show.

Zona VIP este locul unde modelele pot face nuditatre doar in private chat. VIP Show a fost creat special pentru modelele si membri care nu doresc nuditate in free chat. In aceasta zona se pote castiga doar din Full Private Chat, Private Chat and Voyeur Chat.
Membri care cumpara pachete VIP au accesul total la toate functiile site-ului. Ceilalti membri pot doar vizualiza, dar nu pot comunica cu modelul pana nu detine un pachet VIP.

Pentru ca modelele sa poata difuza in VIP va trebui respectate anumite cerinte:
Calitatea camerei web sa fie minim HD (1280×720)
Calitate excelenta a sunetului
Internet de mare viteza
Camera in care se difuzeaza sa fie placuta si frumoasa. Pot fi folosite aranjamente Glamour.

Pentru a difuza in VIP Show va trebui accesat butonul albastru din partea stanga (START VIP zone chat). Daca butonul este de culoare gri, este inactiv iar modelul nu poate difuza in VIP Show. Langa acest buton se afla un semn care va oferi informatiile necesare pentru activarea butonului VIP.

Succes!

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Mar Apr 25, 2017 7:32 pm

Bongacams a adaugat o noua functie denumita Auto Tweeting. Modelele isi pot adauga contul de Twitter pe Bongacams, iar atunci cand difuzeaza online, va fi postat automat pe contul de Twitter. Toti utilizatorii care urmareau modelul pe Twitter va sti ca modelul difuzeaza online si va accesa camera web a modelului. Este interzis prezentarea contului de Twitter membrilor de pe Bongacams. Deasemenea este foarte important sa folositi un cont de Twitter creat special pentru membri si nu unul personal.

Succes!

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Mar Mai 02, 2017 3:38 pm

Bongacams a adaugat o noua functie care permite modelelelor sa verifice suma totala de tokens pe care o detine un membru si suma totala de tokens care a fost primita de-a lungul timpului de catre acel membru. Astfel modelul va sti intotdeauna, atunci cand discuta cu un anumit membru daca acesta detine tokens si daca in trecut acesta a trimis tokens. Aceasta functie vine la cererea modelelor care doreau sa stie mai multe informatii de catre membri.

Succes!

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Sâm Oct 21, 2017 2:04 pm

Bongacams a introdus metoda de plata pentru ziua de marti. Perioada de plata normala pe Bongacams este in fiecare zi de vineri daca modelul a ajuns la suma minima de plata. Cu ajutorul acestei noi metode de plata, modelul isi poate retrage castigurile in ziua de marti, cu conditia sa fie online cel putin 3 ore in zilele vineri, sambata si duminica. Astfel daca modelul a depasit suma minima de plata , nu mai trebui sa astepte pana in ziua de vineri pentru a putea retrage castigurile.

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Sâm Dec 23, 2017 3:01 pm

Bongacams a lansat de curând o aplicație pentru iOS, cu ajutorul căreia modelele pot difuza live direct de pe mobil. În prezent aplicația este disponibilă doar pentru iOS. Bongacams va lansa în curând o aplicație și pentru Android. Cu ajutorul acestei aplicații modelele pot difuza live direct de pe telefonul mobil sau tabletă indiferent de locația în care se află, fără a mai fi necesar o cameră web și un pc/laptop performant.

Modelul poate intra live mult mai des cu ajutorul acestei aplicații de pe telefonul mobil indiferent că se află în vacantă sau la plimbare. Aplicația este foarte ușor de folosit și poate folosi conexiune de internet atât Wi-Fi, cât și rețelele 3G / 4G. După instalarea și configurarea aplicației, modelul poate intra live prin simpla apăsare a butonului (Start Broadcast). Limbile disponibile în acest moment pentru această aplicație sunt: Engleză și Rusă. Device-urile suportate sunt iPhone/ iPad de la iOS 10.0 în sus. Aplicatia poate fi găsita pe site-ul oficial Bongacams.

AmaliaElisa
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Bongacams

Mesajde AmaliaElisa » Sâm Ian 13, 2018 9:11 pm

Modelele de videochat au posibilitatea de a invita membrii in private chat, datorita noii functii adaugate de catre site-ul Bongacams. Astfel modelele poat accesa mult mai rapid privat chat, atunci cand membrii accepta invitatia. Aceasta invitatie consta intr-un mesaj in care modelul invita membrul in private chat iar acesta detine posibilitatea de a accepta sau de a refuza oferta. Pentru a trimite aceasta invitatie, modelul va trebui sa selecteze un membru din lista si sa selecteze optiunea (Invite to private chat).

Pentru a deveni model Bongacams va trebui accesat: Model Registration


Înapoi la “Lista Site-uri Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator