Site videochat Chaturbate

Prezentare site-uri videochat. Știri și opinia despre fiecare site in parte
AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Site videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Dum Mai 01, 2016 4:27 pm

Imagine

Chaturbate este un site de videochat infiintat in anul 2011. Acest site poate aduce un profit foarte bun modelelor de videochat, datorita numarului mare de membrii online.

Acest site accepta toate categoriile din videochat si ofera un comision mediu de 60 % din veniturile generate. Setarile default pentru chaturbate vine cu 30 tokens pe minut in private chat, dar pot fi modificate in functie de preferintele fiecarui model.

Exemplu
1 tokens = 0.05 $ ceea ce inseamna 30 x 0.05 = 1.5 $ minut private, iar o ora private este echivalent cu 90 $ cu aceste setari. Un numar prea mare de tokens va atrage mai greu membri in private, iar un numar prea mic va duce la o scadere a profitului in private, de aceea modelul va trebui sa isi gaseasca propria setare pentru private in functie castigurile obtinute.

Platile pot fi efectuate prin Payoneer, Paxum, Transfer Bancar sau Cec Bancar.

Pentru a crea un cont pentru modele va trebui sa accesati BROADCASTER REGISTRATION

Pentru mai multe detalii despre inregistrare puteti urmari tutorialul: Creare cont model videochat Chaturbate
Ultima oară modificat Mie Ian 17, 2018 12:51 pm de către AmaliaElisa, modificat de 2 ori în total.

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Creare cont model videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Sâm Dec 17, 2016 5:08 pm

Tutorial creare cont model videochat Chaturbate

Acest tutorial prezinta detalii suplimentare despre inregistrarea pe site-ul Chaturbate. Pentru a va inregistra va trebui sa accesati BROADCASTER SIGNUP FORM

Pasul 1 :Complectarea formularului de inregistrare: BROADCASTER SIGNUP FORM
Va trebui complectate casutele : Username (Nume de utilizator), Password (Parola), Email (Adresa de email valida), Birthday (Data nasteri), Gender (Gen: Feminin sau Masculin), bifati casuta I have read and agree to the terms and conditions. (Am citi si sunt de acord cu termeni si conditiile site-ului). Va trebui sa aveti peste 18 ani pentru a crea un cont Chaturbate. Dupa complectarea datelor va trebui sa accesati Create Broadcaster Account
Imagine


Pasul 2: Click pe My Profile
Imagine


Pasul 3: Complectarea informatiilor necesare, unde membrii pot vedea informatii despre model (Nu este necesar ca datele sa fie reale la acest pas).
Va trebui complectate urmatoarele date: Display name (Nume Model), Birthday (Data Nasteri Model), Gender (Gen: Feminin sau Masculin), Interested in (Va trebui bifate toate casutele), Location (Locatia), Spoken languages (Limba vorbita), Body Type (Constitutia corporala), Smoke/Drink (Dac fumezi sau consumi alcool), About me (Detalii despre model. Aceste detalii sunt importante pentru membri, pentru a sti ce ii place modelului), Wish lists (Dorintele modelului), upload new pics or videos (Daca doriti sa urcati poze sau videoclipuri pe site) . Dupa terminarea datelor de complectat va trebui sa accesam Update Bio, pentru a actualiza datele de profil.
Imagine


Pasul 4: In acest pas vom edita setarile contului si vom bloca tarile in care dorim sa nu fie afisat profilul nostru. De asemenea avem posibilitatea editarii setarilor pentru pentru Group Show si Private.

Personal data: Email Address (Adresa de email), Email me when someone i follow comes online (Trimite email atunci cand este online pentru membrii pe care ii urmaresc), Gender (Gen: Feminin sau Masculin).
Broadcaster Settings: List my cam on the homepage (Arata camera mea pe prima pagina), Show my cam to this gender (Arata camera mea la aceste genuri - Va trebui bifate toate casutele), Password for other to view your cam (Cu aceasta parola pot vedea camera doar membri care au primit parola setata de tine - Initial nu se va adauga nici o parola. Aceasta parola poate fi folosita doar in cazul in care anumiti membri au platit special pentru a petrece anumit timp cu modelul, iar modelul dupa primirea sumei cerute, va trimite intai parola membrului este acceptat in Password Show, dupa care va fi setata in aceasta casuta). Block access to users in these countries (Blocheaza tara care doresti sa nu aiba access la camera ta), Do not appear on network site (Nu va aparea pe alte site-uri de internet - Este recomandat sa se lase No, deoarece va scade numarul de vizitatori daca setati Yes), Do not show may satisfaction score (Nu arata scorul votat de catre membri).
Group show settings: Allow groups show (Daca doriti groups show - Group show este asemanator cu privat diferenta este ca membri vor plati mai putin, insa vor fi mai multi membri in acelasi timp. Mai jos veti putea seta minimul de membri care este acceptat in Group show si costul pentru fiecare membru ). Minimum users for groups show (Numarul minim pentru group show), Group show tokens per minute (Tokens pentru fiecare membru in group show).
Private show settings: Allow private show (Acceptati private show - Este recomandat sa lasati bifat "Yes"). Allow private show recordings (Acceptati inregistrarea private show - Videoclipul nu va putea fi descarcat de pe site si nici trimis mai departe, doar vizionat de catre membrul care a fost in private. Pentru a opri inregitrarea in private bifati No). Private show tokens per minute (Tokens pe minut in private), Spy on private show tokens per minute (Pretul pe minute pentru Spy in private - Puteti seta 0 pentru a dezactiva Spy ). Tokens balance required to request private (Suma minima de tokens pe care o poate avea un membru inainte de a accesa private). Change password (Shimba parola care poate administra intreg contul de model - Doar in cazul in care doriti sa schimbati parola care a fost folosita la crearea contului).
Imagine


Pasul 5: Mergem la Contest Stats , concursul unde putem castiga , 10$ locul 1 si 5$ locul 2. Aici vom putea vedea punctele acumulate intr-o ora si locul pe care am reusit sa ne clasam.
Imagine

Pasul 6: La acest pas va trebui sa semnam contractul si sa urcam pe site doua poze clare la o rezolutie mare : una cu buletinul iar cealalta o poza cu tine si buletinul (in care se pot vedea clar fata ta si datele de pe buletin). Dupa complectarea acestui pas va trebui sa asteptam sa ne aprobe si vom putea castiga tokens. Tot aici se poate face si transferul tokens castigati in $.
Imagine
Imagine

Pasul 7:
Agree the performer agreement
Imagine
Upload Identification
Imagine

Pasul 8: Dupa ce am fost aprobati va trebui sa complectam Payment Info cu datele reale pentru a primi banii. Plata se va face de doua ori pe luna si anume intre 1-15 pe 15 si 15-31- pe 31.
Payout information: First name (Nume), Last name (Prenume), Adress (Adresa), City (Oras), State (Judet), Postal Code (Cod Postal), Country (Tara).
Contact Information: Emai (Adresa de email), Phone (Numar telefon - Nu este necesar), Skype (Nu este necesar).
Payment information: Payment Method (Metoda de plata - Va trebui sa selectati una din metodele de plata: Paxum, Payoneer sau Transfer Bancar). Payable to (Numele persoanei care detine acest cont de model si pe numele careia i se vor trimite banii), Minimum payment (Suma minima de plata).
Acceptance of terms & conditions: I have read and agree to the terms and conditions (Va trebui bifata casuta am citit si sunt de acord cu termeni si conditiile site-ului )
Cerification : Va trebui bifate toate cele 3 casute de la certification.]
Digital signature (Semnatura digitala - Numele complect al modelului care detine contul).
Dupa complectarea tututor datelor accesati Submit payment information
ImagineDupa accesarea si complectarea tuturor datelor, va trebui sa adaugati Metoda de plata care este prezentata mai sus. Aici va trebui sa adaugati la Payment method : sa alegeti una dintre metodele de plata Paxum, Payoneer, Check sau Transfer Bancar. In casuta de sub Payment method, va trebui sa adaugati emailul pentru metoda de plata si sa selectati suma minima de plata. Spre exemplu daca a fost adaugat Paxum, va trebui sa adaugati email Paxum. In cazul in care nu aveti cont va trebui sa creati un cont Paxum sau Payoneer. Success!
Ultima oară modificat Mar Iun 05, 2018 1:38 pm de către AmaliaElisa, modificat 1 dată în total.

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Dum Ian 22, 2017 12:17 pm

OhMiBod și Lovense sunt două jucării pentru adulți care pot fi folosite pentru videochat. Chaturbate a introdus aplicații speciale pentru OhMiBod și Lovense care pot fi gasite accesand My Profile / App & Bots. / Choose an app / și selectați aplicația OhMiBod sau Lovense.
Aceste aplicații permit modelelor, crearea propriilor nivele de vibrare în funcție de suma de tokens primită.

Nivelele create pentru Lovense pot arata astfel:
  • Nivelul 1 - 1-5 tokens - 2 secunde (timpul de vibrare) - puterea vibrarii (mică) - viteza rotației (oprita)
  • Nivelul 2 - 6-10 tokens - 4 secunde (timpul de vibrare) - puterea vibrarii (normală) - viteza rotației (oprita)
  • Nivelul 3 - 11-20 tokens - 6 secunde (timpul de vibrare) - puterea vibrarii (normală) - viteza rotației (oprita)
  • Nivelul 4 - 21-30 tokens - 8 secunde (timpul de vibrare) - puterea vibrarii (normală) - viteza rotației (oprita)
  • Nivelul 5 - 31-40 tokens - 10 secunde (timpul de vibrare) - puterea vibrarii (normală) - viteza rotației (oprita)
Chaturbate atenționeaza modelul cu anumite sunete în funcție de suma de tokens primită. Aceste jucarii pot fi controlate și de sunetul provocat în momentul primirii unei sume de tokens. Deasemenea și pentru această opțiune se pot creea anumite nivele în funcție de timpul si puterea sunetului.

Aceste tipuri de vibratoare oferă membrilor un control mult mai mare asupra modelelor și o senzatie mult mai placută. Pentru ca modelele să poată accesa aceste aplicații va trebui sa dețină unul dintre aceste vibratoare. Aceste produse pot fi gasite în magazinele de specialitate.Chaturbate a adăugat o nouă funcție denumită tag (etichete). Această funcție permite adaugarea de noi etichete (tag) în funcție de fanteziile pe care modelul le poate îndeplini în timpul difuzarii online. Pe pagina principală Chaturbate se pot vedea cele mai accesate taguri. Este foarte important odată cu adaugarea unui tag să se poată îndeplini și fantezia prezentată în acest tag. În felul acesta chiar daca ești nouă pe Chaturbate și nu ai mulți followers, iți poti crește numarul de membri online prin adaugarea acestor taguri. Aceste taguri se pot adauga in "room subject" : #numetag (# alaturi de numele tagului)

Succes!
Ultima oară modificat Mar Iun 05, 2018 1:38 pm de către AmaliaElisa, modificat 1 dată în total.

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Dum Feb 05, 2017 6:37 pm

Chaturbate a introdus o nouă funcție denumită Control of the Camera (Contrulul Camerei Web). Această funcție a aparut deoarece membri iși doresc un control cât mai mare asupra modelului. Acest control asupra camerei web va putea fi disponibil pentru membrii în urma trimiterii unei sume de tokens setate de către model. Astfel membri care doresc reglarea camerei într-un anumit unghi de vizualizare în special în private sau free chat, pot avea contrul temporar în schimbul unei sume de tokens.

Succes!

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Mar Mai 02, 2017 2:11 pm

Plati zilnice sunt disponibile acum si pentru modelele internationale
Platile zilnice erau disponibile doar pentru modelele din US, insa de acum modelele internationale au acces la aceste setari incepand cu data de 20 martie 2017.
Orice model care este verificat se poate califica pentru a primi plati zilnice de la Chaturbate.
Pentru a accesa platile zilnice va trebui accesat My Profile / Token Stats / Detailed Income Stats / Request Daily Payouts . Amount available (repezinta suma disponibila in cont), Amount requested (suma solicitata pentru a fi transferata in cont) dupa care va trebui accesat butonul Submit request (Trimite cererea). Daca cererea pentru platra zilnica a fost trimisa la Chaturbate, atunci plata va fi procesata in aceeasi zi lucratoare (doar de luni pana vineri). Sambata si duminica nu pot fi procesate plati zilnice din cauza inchideri bancilor in weekend.

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Mar Iul 11, 2017 12:33 pm

Chaturbate a introdus PanCam in versiunea Beta. Aplicata PanCam Beta permite utilizatorilor sa obtina control asupra camerei web a modelului in urma unei sume de tokens setate de catre model pentru o perioada de timp limitata. Miscarile disponibile pentru camera web vor fi: sus jos, stanga dreapta si zoom. Pentru a folosi aceasta aplicatie de la Chaturbate este necesar ca modelul sa detina o camera web cu telecomanda care sa permita aceste miscari.

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Sâm Sep 23, 2017 1:02 pm

Chaturbate a introdus verificarea in 2 pasi, care permite securizarea contului prin solicitarea a 2 metode de verificare a identitati. Aceasta functie de securitate poate proteja modelele impotriva programelor de psihing care, in lipsa unui antivirus va poate fura datele de conectare. 2-Step Verification, dupa introducerea numelui de utilizator si a parolei va trimite un cod de autentificare diferit care va trebui introdus de fiecare data cand modelul se autentifica. Primirea codului 2-Step Verification se poate face prin mai multe metode: Android Smartphone, Apple IOS Device, Windows Smartphone, Telefon care poate primi mesaj text, Telefon care poate primi mesaj vocal, Security Key Yubikey. Verificare in 2 pasi este foarte discreta si nu va afisa nume sau numere de telefoane, totul va fi anonim prin primirea unui simplu cod care va putea fi folosit ulterior pentru autentificare.

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Mar Noi 07, 2017 12:09 pm

Chaturbate dupa concursul de Halloween din luna octombrie, ofera un nou concurs in luna noiembrie. Modelele va trebui sa distribuie pe youtube sau vimeo un videoclip, fara nuditatate, in care sa vorbeasca despre subiectul : Why you love Chaturbate. Videoclipul va trebui sa detina o rezolutie mare si sa fie realizat in limba engleza.
Concursul este valabil doar pentru luna noiembrie 2017.
Castigatorii concursului vor primi: locul 1 (1000$), locul 2 (300$), locul 3 (200$).
Link-ul videoclipului realizat va trebui trimis la adresa de email: Shirley@chaturbate.com , precizand doar numele de utilizator de pe site-ul Chaturbate.

Succes!

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Re: Site videochat Chaturbate

Mesajde AmaliaElisa » Lun Feb 05, 2018 4:01 pm

Chaturbate a introdus Maintain Your Position After A Private Show (Mențineți poziția după private show )

Această funcție permite modelului să revină la poziția inițială în care se afla pe site-ul Chaturbate înainte de a accesa private show.

Chaturbate deține o funcție care le permite modelelor de videochat să urce în topurile site-ului în funcție de numărul de vizitatori care se află în camera modelului. Cel mai mare număr de vizitatori deținuți de catre un model pe site-ul Chaturbate, va fi afișat primul loc de pe prima pagina. În urma unui private show modelul nu iși va mai pierde poziția care se afla înainte de a accesa spectacol privat indiferent de timpul pe care il petrece alături de membru. Această funcție vine activată automat și nu este necesară setarea suplimentară.

Succes!

AmaliaElisa
Mesaje: 120
Membru din: Joi Dec 08, 2016 8:12 pm

Chaturbate a adaugat Emoticon Shortcut

Mesajde AmaliaElisa » Mar Feb 13, 2018 9:46 am

Chaturbate a adăugat Emoticon Shortcut care permite modelelor de videochat să posteze emoticoane în chat mult mai usor.
Emoticoanele sunt imagini care exprimă diferite emoţii şi sentimente.
Pentru a publica un emoticon pe Chaturbate, modelul va trebui să scrie denumirea sa în chat. În cazul în care modelul nu știe cu exactitate denumirea sa, va trebui să scrie primele litere și vor apărea automat toate emoticoanele diponibile.

Succes!


Înapoi la “Lista Site-uri Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator