Regulament general

Termenii și condițiile de utilizare a acestui forum
Videochatul.ro
Site Admin
Mesaje: 4
Membru din: Joi Apr 07, 2016 3:48 pm
Contact:

Regulament general

Mesajde Videochatul.ro » Joi Apr 07, 2016 6:59 pm

Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrați in comunitatea http://www.forum.videochatul.ro

* Înainte de a posta pe acest forum este obligatorie înregistrarea pe forum.

* Fiecare membru al forumului poate avea un singur cont pe: http://www.forum.videochatul.ro , în caz contrar i se vor șterge toate conturile.

* ID-ul de profil nu se mai poate schimba. Excepție fac cazurile în care deja a fost ales un id care conține numele și prenumele persoanei respective.

* Limba folosită pe acest forum este romană.

* La înregistrare este necesar o adresă de email valida.

* Încercați sa nu faceți abuz de scrierea cu majuscule.

* Adresele de email si link va trebui publicate intre tag-ul [/code]

Cod: Selectaţi tot

www.forum.videochatul.ro
* Nu se permite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator în ceea ce privește religia, sexul, etc. Nu se acceptă jignirea membrilor forumului. Ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul membrilor care nu respectă aceaste reguli.

* Fiecare membru al forum-ului este responsabil de conținutul mesajelor sale. În acest sens, proprietarul site-ului nu iși asuma răspunderea privind opiniile membrilor și nici nu raspunde de reclamă negativă/pozitivă care apare pe forum.

* Topicurile, mesajele și pozele postate devin proprietatea http://www.forum.videochatul.ro . Membrii site-ului iși asuma întreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor și garantează ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.

* http://www.forum.videochatul.ro iși rezerva dreptul de a selecta membrii.

* Dacă doriți sa deschideți un topic nou, va rugam sa verificați mai întai daca exista deja pe forum.

* Nu se admite folosirea mesajelor din forum pentru promovarea serviciilor. Pentru a publica mesaje publicitare pe http://www.forum.videochatul.ro , va rugăm să postați la secțiunea Anunțuri , sau sa luați legatura cu administratorul site-ului.

* Publicarea adreselor de email în mesaje se face pe propria răspundere. Site-ul http://www.forum.videochatul.ro nu își asuma răspunderea pentru eventualele probleme pe care le întampinați în urma publicarii adresei de email pe forum.

* Nu sunt acceptate link-uri către site-uri concurente. Administratorul și moderatorul site-ului își rezervă dreptul de a le șterge.

* Mesajele care nu respectă regulamentul forumului http://www.forum.videochatul.ro pot fi editate/șterse de catre administratorul și moderatorul site-ului.

* Administratorul site-ului http://www.forum.videochatul.ro poate decide ștergerea și editarea anumitor mesaje precum și blocarea userilor. Deciziile acestea nu pot fi influentate de membrii forumului.

* Membrii site-ului pot da o singură data informații referitoare la anumite produse și firme, numai daca acestea se refera strict la subiectul respectiv și daca au fost cerute. Orice alta postare similara va putea duce la ștergerea contului.

* Administratorul poate propune ștergerea, mutarea sau modificarea oricarui subiect sau reclama care nu conține informații utile referitoare la subiectul discutat, fara a fi nevoit sa dea explicații in mod public.

* În cazul în care publicați un articol extras dintr-o alta publicare sau orice text care nu va aparține, vă rugam să obtineți acordul prealabil al autorului sau să indicați sursa.

* „Forum Videochat - Videochatul.ro” (http://www.forum.videochatul.ro) folosește cookie, pentru o experiență cât mai placută. Dacă folosiți acest forum, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

* Regulamentul poate fi modificat oricând de catre administrator fară a fi necesar să fie anuntați membrii. Fiecare membru își asumă obligația de a reciti periodic acest regulament.

* http://www.forum.videochatul.ro își rezerva dreptul de a șterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes sau care crează tensiune și dezacord in cadrul comunității. De asemenea administratorul nu este obligat sa dea explicații publice în legatură cu deciziile luate.

* Prin acceptul dumneavoastră de a utiliza forumul http://www.forum.videochatul.ro, se înțelege ca ați citit și acceptat regulamentul forumului http://www.forum.videochatul.ro[/i]

Înapoi la “Termeni și Condiții”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator