Ce nu trebuie sa faci pe un site de videochat pentru a nu fi banata?

Discuții intre modelele de videochat
Oana

Ce nu trebuie sa faci pe un site de videochat pentru a nu fi banata?

Mesajde Oana » Joi Dec 13, 2018 2:35 pm

Buna. Desi sunt un model mai vechi pe site-urile de videochat nu cunosc prea bine regulile de pe LiveJasmin si ImLive deoarece nu am lucrat niciodata pe aceste doua site-uri si as vrea sa imi fac cont de model pe ele. Momentan lucrez pe BongaCams,Chaturbate,MyFreeCams care pentru mine sunt site-uri foarte bune. :)

Anamaria4

Re: Ce nu trebuie sa faci pe un site de videochat pentru a nu fi banata?

Mesajde Anamaria4 » Vin Feb 08, 2019 1:56 pm

Buna Oana, Eu personal nu lucrez pe aceste site-uri pe care tu le-ai mentionat. Dar o regule de pe care acete sit-euri o au si pe care eu o stiu este, un site de videoceat care se axeaza doar pe show-uri care se petrec doar in privat, iar in free chat nu ai voie nud sau sa folosesti lenjeri intime transparente sau care iti pun in evidenta zonele intime. Pentru mai multe informati poti cauta pe net ce reguli au cei de la LveJasmin si sigur vei gasi mai multe informati.

ARIANA55

Mesajde ARIANA55 » Vin Mar 22, 2019 5:50 pm

Buna. 1 Atata timp cat esti intrata online nu ai voie sa parasesti camera de chat nici macar pentru cateva secunde .2 Persoanele care nu sunt inregistrate nu au voie sa apara pe camera web nici macar accidental .3 Este necesar un minim de cunostinte in limba engleza. 4 Nu este permisa folosirea telefonului. Cateva exemple de care cu siguranta vei avea nevoie si va trebui sa ti cont.

Narcisa

Mesajde Narcisa » Lun Oct 28, 2019 11:46 am

In primul rand pentru a nu fi banata va trebui sa respecti regulile impuse de site-urile de videochat. De aceea inainte de inceperea activitati ca model de videochat va trebui citite toate regulile impuse de fiecare site in parte. Deasemenea fiecare model va trebui sa respecte membrii si sa vorbeasca frumos cu ei, indiferent ca acestia gresesc sau nu...

alisia2021

Mesajde alisia2021 » Joi Ian 28, 2021 7:35 am

Stie cineva ce ar trebui sa fac .. ca am fost banata pe IMLive si nu vor sa ma mai primeasca inapoi, am isntat cu diverse, email -uri,am facut cont nou, nimic.. si m-au banat pt ca nu lea palcut ce am psotat pe forum si cica am vb nerespectuos cu ei.. ceea ce nu este 100 % adevarat.., insa au facut din tantar armasar.... Are cineva vreun nr de tel de la cei din staf?? merci

AmaliaElisa

Mesajde AmaliaElisa » Sâm Sep 25, 2021 10:35 am

Stie cineva ce ar trebui sa fac .. ca am fost banata pe IMLive si nu vor sa ma mai primeasca inapoi, am isntat cu diverse, email -uri,am facut cont nou, nimic.. si m-au banat pt ca nu lea palcut ce am psotat pe forum si cica am vb nerespectuos cu ei.. ceea ce nu este 100 % adevarat.., insa au facut din tantar armasar.... Are cineva vreun nr de tel de la cei din staf?? merci
Buna Alisia. Incearca sa lasi o perioada sa mai treaca si dupa care poti incerca cu alte poze, incearca datele de pe buletin sa le inversezi, precum prenumele si numele, dar sa fie corecte, incearca sa nu incalci termenii si conditiile lor si poate te vor accepta.

Succes!!!

Înapoi la “Discuții Modele Videochat”