Metode de plata

Prezentare metode de plată și opinia despre fiecare site în parte
Rahela

Metode de plata

Mesajde Rahela » Lun Feb 05, 2018 2:12 pm

Buna,am inceput de curand activitate dupa o lunga pauza, si as vrea sa-mi spuneti cateva sit-uri de videochat care folosesc metoda de plata prin paxum in afara de site-urile pe care le folosersc eu si au aceas metoda de plata cum ar fi Bonga,Chaturbate,MyFreeCams.As vrea cateva exemple.Poate cineva imi spune cateva site-uri care merg si care au aceas modalitate de plata.

RebecaCX

Re: Metode de plata

Mesajde RebecaCX » Mie Mar 14, 2018 6:15 pm

Vreau sa spun ca si eu folosesc metoda de plata prin paxum si mi se pare o metoda foarte buna si foarte usoara,o metoda de plata prin care iti ajung banii in cont 3-5 zile lucratoare,o metoda foarte rapida din punctul meu de vedere.eu mai folosesc si site-urile StripChat si WebCamClub care folosesc tot paxum si sunt siteuri de videochat bune. :)

nmname

Mesajde nmname » Joi Apr 12, 2018 4:02 pm

Hello,nu stiu exact cum sa folosesc PAXUM,am folosit Payoneer(myfirstchoicebank) dar de curand am primit mail ca nu mai este acceptat de nici un site,deci trebuie sa ma reorientez spre paxum!Tocmai mi-am facut cont pe paxum.com,am adaugat datele personale si astept sa imi fie aprobata "cererea"!
Problema este ca nu stiu unde sa adaug pe site-uri Chaturbate si MFC metoda de plata,nu imi dau seama cum sa gasesc "add founding sources",am tot cautat pe site paxum si imi cere detalii bancare IBAN,etc..eu as vrea sa primesc un CARD de la paxum si sa il pot folosi pe acela,exact cum am facut si cu Payoneer pana acum,nu card-ul meu din RO!
Va rog daca imi poate explica cineva care sunt pasii,am citit pe forum-uri ca durata de primire a cardului este de 1 luna chiar si mai mult,dar sunt posturi vechi de ceva ani..
multumesc!

AmaliaElisa

Mesajde AmaliaElisa » Dum Apr 15, 2018 2:38 pm

Hello,nu stiu exact cum sa folosesc PAXUM,am folosit Payoneer(myfirstchoicebank) dar de curand am primit mail ca nu mai este acceptat de nici un site,deci trebuie sa ma reorientez spre paxum!Tocmai mi-am facut cont pe paxum.com,am adaugat datele personale si astept sa imi fie aprobata "cererea"!
Problema este ca nu stiu unde sa adaug pe site-uri Chaturbate si MFC metoda de plata,nu imi dau seama cum sa gasesc "add founding sources",am tot cautat pe site paxum si imi cere detalii bancare IBAN,etc..eu as vrea sa primesc un CARD de la paxum si sa il pot folosi pe acela,exact cum am facut si cu Payoneer pana acum,nu card-ul meu din RO!
Va rog daca imi poate explica cineva care sunt pasii,am citit pe forum-uri ca durata de primire a cardului este de 1 luna chiar si mai mult,dar sunt posturi vechi de ceva ani..
multumesc!
Buna. Dupa aprobarea contului poti cere expedierea cardului Paxum. In mod normal cardul a trebui sa ajunga in 20 de zile lucrătoare.

Cardul Paxum poate fi folosit exact ca si cardul Payoneer.

Poti vedea raspunsul tau aici: Paxum-cum se foloseste

Succes!

Înapoi la “Metode de plată Videochat”