Paxum-cum se foloseste

Prezentare metode de plată și opinia despre fiecare site în parte
nmname

Paxum-cum se foloseste

Mesajde nmname » Joi Apr 12, 2018 4:08 pm

Buna ziua,am primit mail ca metoda de plata Payoneer(FirstChoiceBank) nu mai poate fi folosita,am facut cont pe Paxum.com am adaugat datele personale+poze,nu stiu cum sa adaug site-ul Chaturbate si MFC la income,nu gasesc unde pot adauga,trebuie sa astept sa imi aprobe contul cei de la paxum?!
Vreau sa comand card-ul de la Paxum,nu sa imi adaug datele bancare din RO,nu as vrea sa primiesc banii pe contul de RO,dar nu stiu unde trebuie sa completez:(
P.S am citit ca durata cardului dureaza chiar si 1 luna,dar au fost posturi mai vechi(la ei pe site scrie cateva zile),stie cineva durata totala pana cand pot primi cardul?
Multumesc!

AmaliaElisa

Re: Paxum-cum se foloseste

Mesajde AmaliaElisa » Dum Apr 15, 2018 2:08 pm

nu stiu cum sa adaug site-ul Chaturbate si MFC la income,nu gasesc unde pot adauga,trebuie sa astept sa imi aprobe contul cei de la paxum?!
Buna. Pentru a utiliza un cont Paxum, va trebui sa fie aprobat de catre administratori.
Dupa aprobarea contului va trebui accesat contul de videochat dorit precum Chaturbate pentru adaugarea unei metode de plata.
In contul de model din site-ul Chaturbate va trebui accesat My Profile / Payout information

Payout information:

* Complectarea formularului pentru metoda de plata
* Payment method (Metoda de plata) (Paxum)
* Payable to (adresa de email care a fost folosita la crearea contului Paxum)
* Minimum payment (50$), reprezinta metoda minima de plata

Mai multe detalii se pot obtine din tutorialul postat in forumul Tutoriale Videochat: Tutorial creare cont model videochat Chaturbate , Pasul 8 Payment Info (Adaugarea metodei de plata pe site-ul Chaturbate)

Pentru modelele care doresc un cont Paxum va trebui accesat: Sign Up Now
Ultima oară modificat Mie Apr 18, 2018 9:42 am de către AmaliaElisa, modificat 1 dată în total.

AmaliaElisa

Mesajde AmaliaElisa » Dum Apr 15, 2018 2:31 pm

Vreau sa comand card-ul de la Paxum,nu sa imi adaug datele bancare din RO,nu as vrea sa primiesc banii pe contul de RO,dar nu stiu unde trebuie sa completez:(
Buna. Pentru a comanda cardul Paxum, va trebui sa detii un cont verificat.

Taxa anuală pentru cardul prepaid Paxum: $44.95
Standard Shipping (Livrare Standard): Gratuit
Express Shipping (Livrare Express): $95.00

Procesul pentru comandarea unui card Paxum consta in:

* Logarea in contul Paxum
* Dupa logare, pe prima pagina, va aparea Apply For Card.
* Selectarea adresei postale
* Optiunea de expediere (Standard Shipping sau Express Shipping)
* Submit

Succes!

AmaliaElisa

Mesajde AmaliaElisa » Dum Apr 15, 2018 2:35 pm

P.S am citit ca durata cardului dureaza chiar si 1 luna,dar au fost posturi mai vechi(la ei pe site scrie cateva zile),stie cineva durata totala pana cand pot primi cardul?
Multumesc!
In mod normal cardul a trebui sa ajunga in 20 de zile lucrătoare.
Daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu mare placere.

Sucess!

Înapoi la “Metode de plată Videochat”