Studio sau acasa?

Discuții generale despre videochat
Felicia

Studio sau acasa?

Mesajde Felicia » Vin Mar 16, 2018 4:26 pm

Buna.Vreau sa zic ca sunt putin indecisa si nu stiu care dintre aceste variante este cea mai buna?sa fac in continuare videochat de acasa sau sa ma angajez la un studio profesional?care sunt avantajele si dezavantajele daca lucrezi de acasa si nu la studio?Pentru voi care este cea mai buna varianta?si de ce?Multumesc :roll:

Margareta

Re: Studio sau acasa?

Mesajde Margareta » Mie Apr 04, 2018 7:22 pm

Buna,eu una sunt adepta videochatului de acasa,desi stiu foarte bine ca videochatul la studio are multe avantaje pentru ca benificiezi gratuit de foarte multe lucruri cum ar fi make-up,poze profesionale,sedinte de infrumusetare,camera cu un decor glamour....Dar eu zic ca daca iti dai interesul si te implici foarte mult in acest job iti poti transforma casa intr- un adevarat studio de videochat si asta ma refer la decor,iar videochatul de acasa are si el foarte multe avantaje cum ar fi programul pe care ti-l poti face singura,toti bani pe care i faci sunt toti ai tai fara sa fi nevoita sa-i imparti cu cineva,iar un dezavantaj mi se pare acela in care tu esti propiul tau sef si deaceea nu poti avea un program de lucru flexibil,dar in rest mi se pare foarte ok sa faci videochat de acasa si deacea eu prefer videochatul de acasa.

eva101

Mesajde eva101 » Vin Iul 20, 2018 10:57 am

Din fericire videochatul de la studio nu mai are avantaje, cum iti cumpara ei trafic la inceput pentru camera ta poti face si tu acum singura (sa cumperi trafic cu membrii reali) in rest gandeste-te ca tu iei toti banii si in plus ai programul tau in functie de cand si cat vrei sa castigi. Iar dacavrei pauza sa vezi serialul preferat, sa mananci cand si unde vrei tu etc... o poti face oricand!

Sandrabb

Mesajde Sandrabb » Dum Ian 13, 2019 10:21 pm

Buna,as vrea sa ma apuc de vdc !ma ajutai cu un sfat ?

Paula

Mesajde Paula » Joi Ian 24, 2019 2:51 pm

Buna Sandrabb, Sunt model de videochat de cativa ani buni asa ca iti voi da cateva sfaturi care iti vor fi de mare folos in cariera ta de model. 1. Program de lucru stabil. Pentru inceput este mai mult de cat necesar sa iti stabilesti singura un program de lucru cu 8 ore pe zi si pe care sa il respecti cu strictete. Acesta este primul pas, in acest mod vei reusi sa iti faci foarte multi membri fideli , vei beneficia de promovare din partea siteu-lui pe care vei intra,si vei avea un trafic foarte numeros. 2Inventiva. Trebuie sa-iti surprinzi membri intr-un mod placut de fiecare data atunci cand intri online,sa fi cu zambetul pe buze,sa creezi o atmosfera placuta,sa porti discuti amiabile si sa nu folosesi cuvinte jignitoare,sa seduci membri prin tinute provocatoare si miscari senzuale,interactioneaza cat de des poti cu camera web. 3Determinare si Ambitie. Pentu a reusi in aceasta cariera trebuie sa fi determinata si sa nu te multumesti niciodata doar cu putin. Trebuie sa te ambitionezi ca de la o luna la alta sa ai castiguri relevante. Iti doresc Succes. Daca mai ai intrebari si doresti un raspuns rapid te pot ajuta cu drag. :)

Bombonica

Mesajde Bombonica » Mie Ian 30, 2019 1:56 pm

Buna,as vrea sa ma apuc de vdc !ma ajutai cu un sfat ?
Buna, mie de acasa nu mi a mers, nu ma tineam de treaba , lucrez de 7 luni la un studio micut din bucuresti, super fete, m au ajutat sa mi pun si silicoane, le recomand cu drag, poti suna sa te interesezi :0770793022

Valeria

Mesajde Valeria » Joi Feb 28, 2019 6:44 pm

Buna. Eu lucrez in domeniul videochatului de 1 an si practic aceasta meserie de acasa. Momentan sunt foarte multumita de castigurile pe care le am si nu l-as schimba cu unul de la studio cred ca niciodata. Inaine de a fi model si pentru a putea lucra de acasa m-am pregatit din toate punctele de vedere si am investit bani in aparatura,haine,accesori,amenajarea camerei,etc... :)

Alinastr

Mesajde Alinastr » Lun Aug 17, 2020 5:35 pm

Buna doresc să încep și eu să lucrez de acasă ,as avea nevoie de puțin ajutor ,gen ce trebuie sa achizitionez,am trecut foarte puțin timp pe la un studio..nu știu prea multe,ce m-ar interesa foarte mult cum ajung sa lucrez cu un site cu cine iau legătura..cum îmi creez contul cum primesc bani etc..va mulțumesc!

Înapoi la “Discuții Generale Videochat”