Site cu trafic special pentru baieti?

Discuții generale despre videochat
Felix
Mesaje: 6
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:37 pm

Site cu trafic special pentru baieti?

Mesajde Felix » Mar Mai 14, 2019 6:37 pm

Sallut. Care sunt site-urile cu cel mai mare trafic pentru modelele masculine? Exista un site special in care imi pot desfasura activitatea fara concurenta feminina? Pe site-urile pe care eu am intrat sunt foarte multe modele feminine, barbati foarte rar. Exista site-uri destinate special barbatilor model?

Cornelia
Mesaje: 17
Membru din: Mar Aug 23, 2016 3:37 pm

Re: Site cu trafic special pentru baieti?

Mesajde Cornelia » Mie Iun 19, 2019 6:17 pm

Buna Felix. Site-uri speciale concepute barbatilor nu cunosc si nici nu cred ca exista. Concurenta este foarte mare in randul modelelor feminine este
mult mai greu ca barbat sa reusesti sa ai succes dar nu imposibil. Cred ca ar trebui sa stai mai mult pe Chaturbate acolo sigur vei reusi sa strangi banuti care sa iti de satisfactie financiara. Succes

Narcisa
Mesaje: 25
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:53 pm

Re: Site cu trafic special pentru baieti?

Mesajde Narcisa » Mie Iul 24, 2019 3:42 pm

Buna. Primele sesiuni de videochat vor fi grele pentru oricine atat pentru baieti cat si pentru fete pentru ca indiferent pe ce site ai lucra va dura o lunga perioada de timp pana te vei integra si vei deveni cunoscut. Cu timpul vei incepe sa prinzi experienta iar castigurile vor fi mult mai mari. Iti doresc mult succes.

Sabina
Mesaje: 24
Membru din: Mar Aug 23, 2016 3:36 pm

Re: Site cu trafic special pentru baieti?

Mesajde Sabina » Joi Iul 25, 2019 3:47 pm

Sallutare. Pentru a face bani ca baiat important este sa lucrezi din propria locuinta si nu de la studio. Ca baiat trebuie sa ai vointa si o cunstinta vasta in limba engleza sa fi foarte bine informat de acest domeniu si sa nu te lasi influentat de cea ce se speculeaza chiar daca esti baiat poti ajunge un model de top. Poti lucrea pe foarte multe site-uri chiar daca nu sunt destinate modelelor masculine daca ai ambita si timpul necesar vei ajunge foarte sus. ;)


Înapoi la “Discuții Generale Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator