Ce este private sau free chat ...

Discuții generale despre videochat
Ramona
Mesaje: 5
Membru din: Mar Aug 23, 2016 2:46 pm

Ce este private sau free chat ...

Mesajde Ramona » Vin Apr 29, 2016 8:00 pm

Ce este private sau free chat ...

Majoritatea site-urilor de videochat accepta Private si Free chat, diferenta intre ele fiind modul in care modelul isi desfasoara activitatea.

Free Chat (fara nuditate) reprezinta modul in care modelul ia legatura cu membrul site-ului si se cunosc mai bine. In anumite situatii se pot impune si anumite intelegeri de care este necesar ca ambii (modelul si membrul) sa fie de acord. In caz contrar modelul poate face reclamatie, iar administratorii site-ului vor face investigatii. In cazul in care se demonstreaza ca modelul a promis anumite lucruri si nu s-a tinut de cuvant, atunci membrului i se vor returna banii pierduti in private. Aceste situatii sunt foarte rare, de accea modelul va trebui sa faca tot posibilul sa multumeasca membrul site-ului. Anumite site-uri accepta nuditate in free chat iar altele interzice acest lucru, activitatea desfasurandu-se doar in private. Pentru a afla regulile este necesar sa se citeasca termenii si conditiile site-urilor.

Free Chat (cu nuditate) In cazul in care site-ul de videochat accepta nuditate in free chat atunci modelul isi poate desfasura activitatea de videochat chiar si in free chat. Pe aceste site-uri este necesar setarea unui goal (o suma totala de tokens), care in schimbul acestei sume modelul va face anumite lucruri precum nuditate sau multe alte lucruri promise. Diferenta fata de privat este aceea ca membrul nu mai este presat de timp si nu mai este nevoit sa plateasca singur o anumita suma de bani, plata putand fi facuta de catre toti membri activi in acel moment.

Private in videochat reprezinta modul in care modelul isi desfasoara activitatea fata de membru. In acest timp modelul este platit de catre membru site-ului cu suma de tokens setata pe minut. Anumite site-uri de videochat nu accepta nuditate in free chat, fiind necesar intrarea in private pentru desfasurarea activitatii de videochat. Singurul mod de a intra in private este ca un membru sa faca invitate modelului in private. Odata intrat in private membrul va fi taxat pe minut cu o anumita suma de tokens. Alaturi de membrul principal care a accesat private, pot intra in private si alti membri, doar pentru a viziona show-ul , acesta fiind taxat cu o suma mai mica de tokens.

Cornelia
Mesaje: 17
Membru din: Mar Aug 23, 2016 3:37 pm

Re: Ce este private sau free chat ...

Mesajde Cornelia » Mar Mar 13, 2018 4:16 pm

Buna.de obicei majoritate siteurilor de videochat au aceste doua categori privat show si free chat.In free chat este permisa nuditatea si poti face ce vri tu de exemplu daca ceri un anumit numar de tokeni pentru a face sau a arata ceva si nu ai primit suma dorita nu esti obligata sa faci nimic,chiar daca mai trebuie doar cativa tokeni pentru a ajunge la suma ceruta.Isa in privat show este permisa nuditatea si cand esti in privat show trebuie sa faci cea ce iti cer mmbrii pentru a sta cat mai mult timp, si pentru acest lucru trebuie sa ai o strategie bine pusa la punct pentru ai atrage intrun mod cat mai placut. :D

Ilinca
Mesaje: 11
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:46 pm

Re: Ce este private sau free chat ...

Mesajde Ilinca » Joi Mar 07, 2019 6:29 pm

Buna. Desigur ca ambele categori sunt la fel de bune. Dar eu prefer privat show, acolo imi merge cel mai bine fac si show-uri free pe site-urile care accepta nuditatea dar nu pot spune ca se castiga mai bine fata de privat. De exemplu pot castiga o ora in privat cat fac in free pe o zi intreaga. Acest lucru depine si de fiecare persoana in parte,unor la merg pe privat iar altora pe free. ;)

Narcisa
Mesaje: 25
Membru din: Mar Aug 23, 2016 4:53 pm

Re: Ce este private sau free chat ...

Mesajde Narcisa » Mie Iul 24, 2019 4:21 pm

Buna. Si privat show si free chat au avantaje si se castiga bine. Acum depinde foarte mult de model cati membri fideli are si cata experienta are in domeniu. Un model cu experienta poate casiga in free de zece ori mai mult fata de cat castiga un model incepator in privat show.


Înapoi la “Discuții Generale Videochat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator