Cum se castiga mai bine din sesiunile de videochat: mai putine site-uri de videochat sau mai multe site-uri videochat ?

Discuții despre site-urile de videochat, prezentare site-uri noi, cât și opinia despre fiecare site in parte
Teodora

Cum se castiga mai bine din sesiunile de videochat: mai putine site-uri de videochat sau mai multe site-uri videochat ?

Mesajde Teodora » Vin Ian 13, 2017 2:03 pm

Cum se castiga mai bine din sesiunile de videochat: mai putine site-uri de videochat accesate odata sau mai multe site-uri videochat ? Eu in momentul de fata intru pe cate un site, doua de videochat , dar as dori sa intru pe mai multe site-uri de videochat. Credeti ca se castiga mai bine pe mai putine site-uri accesate zilnic sau mai multe site-uri (5-10). Deasemenea voi cum reusiti sa raspundeti la intrebarile membrilor de pe mai multe site-ri de videochat ? Am inteles ca modelele folosesc anumite programe care le usureaza munca pe mai multe site-uri de videochat odata.

RebecaCX

Re: Cum se castiga mai bine din sesiunile de videochat: mai putine site-uri de videochat sau mai multe site-uri videocha

Mesajde RebecaCX » Mie Mar 14, 2018 3:26 pm

Buna.Eu intru pe un singur site,inainte de a ma axa pe un singur site intram pe mai multe odata,dar problema era ca nu puteam face fata membrilor cu discutile asa ca acum ma rezum doar pe unul singurde exemplu intr-o zi intru pe Bonga in alta zi intru pe LiveJasmine si tot asa,dar fiecare site cate o zi cu un program stabil,asa membrii stiu cand sunt online si cand nu de exemplu pe Jassmin intru vinerea de la 8seara la 2 iar pe Bonga Duminica tot de la 8-2 seara atunci este cel mai puternic trafic.Iar pentru a face fata discutilor cu membrii eu folosesc google translate si asta doar pe un singur site mi se pare mai avantajos iar atunci cand te axezi pe un singur site veniturile sunt mai mari de oarece poti sa te concentrezi mai bine la cea ce faci si la discutile cu membri,le poti raspunde la fiecare imparte la intrebari fara a te grabi :)

Înapoi la “Discuții Site-uri Videochat”