Cum pot fi transferate castigurile de pe Chaturbate ?
Cum pot fi transferate castigurile de pe Chaturbate ?
Buna. As dori sa stiu cum pot transfera castigurile de pe Chaturbate in contul meu ? Am obtinut o anumita suma de tokens si as dori sa stiu cum vor ajunge in contul meu. Castigurile se vor trimite automat sau este necesar sa ii transfer manual in cont ? Ce metoda de plata folositi pentru a se transfera castigurile in cont ?
-
Re: Cum pot fi transferate castigurile de pe Chaturbate ?
Buna. Pentru a transfera castifurile in contul personal va trebui sa alegeti o metoda de plata precum Paxum sau Payoneer (Firstchoice Pay).
Castigurile se pot transfera automat, de doua ori pe saptamana, daca modelul depaseste suma minime de plata 50$ sau manul prin metoda de plata zilnica. Castigurile obtinute in tokens va trebui transferate in dolari. Mai multe detalii despre transferul tokens in dolari poti vedea in acest tutorial.
Contul Paxum este necesar pentru transferul castigurilor: Tutorialul creare cont Paxum
Pentru a seta metoda de plata poti urmari tutorialul Creare cont Chaturbate
Castigurile se pot transfera automat, de doua ori pe saptamana, daca modelul depaseste suma minime de plata 50$ sau manul prin metoda de plata zilnica. Castigurile obtinute in tokens va trebui transferate in dolari. Mai multe detalii despre transferul tokens in dolari poti vedea in acest tutorial.
Contul Paxum este necesar pentru transferul castigurilor: Tutorialul creare cont Paxum
Pentru a seta metoda de plata poti urmari tutorialul Creare cont Chaturbate
Înapoi la “Discuții Site-uri Videochat”