Buna. Am facut cont pe chaturbate si nu pot sa bag contul. Nu merge sa scriu nici tara. Romania nu este. Cum fac? :(

Discuții despre site-urile de videochat, prezentare site-uri noi, cât și opinia despre fiecare site in parte
claudia21

Buna. Am facut cont pe chaturbate si nu pot sa bag contul. Nu merge sa scriu nici tara. Romania nu este. Cum fac? :(

Mesajde claudia21 » Mie Aug 09, 2017 4:54 pm

Buna. Am facut cont pe chaturbate si nu pot sa bag contul. Nu merge sa scriu nici tara. Romania nu este. Cum fac?

AmaliaElisa

Re: Buna. Am facut cont pe chaturbate si nu pot sa bag contul. Nu merge sa scriu nici tara. Romania nu este. Cum fac? :(

Mesajde AmaliaElisa » Joi Aug 10, 2017 12:45 pm

Buna Claudia.

" Am facut cont pe chaturbate si nu pot sa bag contul"
Atunci cand precizezi ca nu poti sa adugi contul, te referi la contul de banca ? Daca doresti sa adaugi o metoda de plata va trebui sa completezi toate datele din Payment Info iar la Payment information sa adaugi una dintre metodele de plata: Paxum, Payoneer(Firstchoice Pay) sau Transfer Bancar. Metodele de plata recomandate sunt Paxum sau Payoneer(Firstchoice Pay).
Daca doresti sa creezi un cont Paxum poti urmari totorialul Creare cont Paxum
Dupa creare contului Paxum va trebui complectate: Payment method (Metoda de plata aleasa), Payable to:(Numele persoanei care va primi banii), Minimum Payment (Suma minima de plata), Email Adress (Adresa de email folosita la crearea contului Paxum sau Payoneer(Firstchoice Pay)

"Nu merge sa scriu nici tara"
Daca doresti sa blochezi anumite tari precum Romania, va trebui sa accesezi: My profile/Settings & Privacy/Broadcaster Settings/Block access to users in these countries. Aici va trebui selectata tara Romania. Dupa blocare va aparea in casuta Blocked Countries.

Succes!

Înapoi la “Discuții Site-uri Videochat”