Buna. Am alta problema. Am trimis la ei sa-mi aprobe contul 1001 poze. De ce nu imi accepta? De 4 zile ma chinui..

Discuții despre site-urile de videochat, prezentare site-uri noi, cât și opinia despre fiecare site in parte
claudia21

Buna. Am alta problema. Am trimis la ei sa-mi aprobe contul 1001 poze. De ce nu imi accepta? De 4 zile ma chinui..

Mesajde claudia21 » Vin Aug 11, 2017 7:55 pm

Buna. Am alta problema. Am trimis la ei sa-mi aprobe contul 1001 poze. De ce nu imi accepta? De 4 zile ma chinui.

Sonia

Re: Buna. Am alta problema. Am trimis la ei sa-mi aprobe contul 1001 poze. De ce nu imi accepta? De 4 zile ma chinui..

Mesajde Sonia » Sâm Aug 12, 2017 11:43 am

Buna. Va trebui sa explici mai bine pentru a intelege. Despre ce site este vorba? Mai ai si alt cont pe acelasi site ? Daca da, va trebui sa stii ca poti face doar un singur cont pe site. Pentru a rezolva aceasta problema cu acel site va trebui sa cauti unde scrie contact pe site si sa gasesti adresa de email de contact. Dupa aceea sa accesezi contul tau de email si sa trimiti un mesaj in care sa le spui problema ta.

Înapoi la “Discuții Site-uri Videochat”