Cauti sa vinzi un studio de videochat?
Daca ai un studio de videochat frumos amenajat, cu o chirie buna de preluat, intr-o locatie amplasata aproape de mijloacele de transport in comun dar care nu iti aduce castigurile necesare acoperirii cheltuielilor sau daca nu ai personalul necesar desfasurarii activitatii si doresti sa il vinzi, s-ar putea sa fiu interesat. Cu totii facem investitii gresite in viata si un studio de videochat nu este, de cele mai multe ori, o investitie care sa aduca si castiguri. Multi vand vise doar si asa unii ajung propietari de studiouri fara sa stie ce sa faca cu ele sau cum sa scape de ele ulterior. Si sa vinzi un studio care doar papa bani si nu aduce nici un castig e de la foarte greu spre imposibil. Iti spun asta pentru ca urmaresc piata de 1 an de zile, sunt sigur ca stiu si altii foarte bine situatia...
Eu caut sa cumpar un studio. Am anumite oportunitati si vreau sa ma dezvolt. Nu ma intereseaza cat ai investit, banii mai mult sau mai putin sunt pierduti deja, daca ai ajuns sa cauti sa vinzi. Intr-un studio se pot investi 50000 sau 150000. Pretul la care il vei vinde poate fi de multe ori, cu putin peste 25% din valoarea investitiei. Si pentru asta trebuie sa ai parte de noroc sau sa gasesti o persoana naiva si cu bani (!). Grea combinatie...
Sunt interesat doar de studiouri in zonele:
- Piata Iancului - spre Piata Muncii;
- Vatra Luminoasa - spre Piata Muncii;
- Piata Muncii - pana la Unirii;
- Dristor - pana la Tineretului;
- ESENTIAL este sa am Metrou aproape si mai ales mijloace de transport.
- Spatiul trebuie sa fie unul de birouri, in cladire de birouri, vila sau centru comercial. Nu ma intereseaza apartamente cu 12345 camere in blocuri de locuinte.
Nu ma intereseaza asocieri, parti sociale sau mai stiu eu ce combinatii. Platesc suma de pe factura (si nu pot plati bani negri "in mana" sau "din economii pe persoana fizica", ca nu lucrez asa), asa ca va fi nevoie sa imi eliberezi factura pentru orice suma vom cadea de acord. Daca suma este peste 20000 EURO prefer sa platesc in rate, dar ne intelegem cu siguranta daca esti o persoana flexibila care NU doreste sa ajunga sa umple un garaj cu mobila dintr-un studio. Din experienta iti spun ca ceea ce scoti din studio de cele mai multe ori nu mai apuci sa vinzi, pentru ca uzura (chiar si la montat demontat mobila noua, transport, depozitat apare uzura...), pentru ca devalorizare, pentru ca bani putini, pentru ca ceea ce vinzi e ceva de nisa care se potriveste doar unui micro segment al pietei... Cine cauta paturi 180x140 ? Sau lumini studio videochat? Sau calculator YAMAtoshimotosmfinel, cand exista atata hardware ieftin? Sau camere BCC, cand pute OLX de ele la 400 lei?

Nu ma intereseaza foarte mult pc-uri de ultima generatie, camere logitech rally, si alte chestii tehnice, dar tin foarte mult la oameni lipsiti de aroganta care vor sa inchida un deal cat inca mai sunt pe piata altfel, ne vedem pe "oleix"... unde in acest moment, cand postez acest thread, sunt 3 studiouri de vanzare si altele dezembrate, paturi, pcuri, umbrele, mobilier divers, camere de tot felul

0756 129 037 - daca nu raspund, inseamna ca nu sunt langa telefon, imi poti scrie un SMS sau un mesaj pe whatsapp si voi raspunde imediat cum vad mesajul. Sper sa nu te sperie anuntul meu, incerc doar sa fiu cat de specific pot si de asemenea incerc sa preiau un business cat inca exista si nu cand este cu 2 picioare in groapa, lucrurile se complica de la un punct in colo...
Ty!
Si spor in toate!